Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer joulusuklaa yksittäiskääritty (320g)
Tuotteen Fazer joulusuklaa yksittäiskääritty (320g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 30.03.2016
Lumihiutalein koristeltu puna-kultainenkäärekonvehti. Tässä ei ehkä ole oikein onnistuttu kääreen designissa, ainakaan se ei ole minun mieleeni, värikin on jotenkin tunkkainen. Mutta kääre toki on vain sivuseikka, ei kun maistamaan. Tuoksu on aika olematon. Toisaalta jouluiset mausteet voi haistaa, kun tietää, mitä tuleman pitää. Maitosuklaakuoren alla on hieman Geishan täytettä ulkonäöllisesti muistuttava massa, jonka seassa pieniä keksinmurusia, piparkakkua ehkä. Jouluisuus maistuu, mutta ei ole liian päällekäyvä vaan suklaakin maistuu. Tämä oli ehkä jotenkin aidommin piparkakkuinen kuin muistin. Kaipaisin kutienkin jopa lisää piparirousketta tähän. Joulun aikaan näitä syö ihan mielellään, mutta jotain tämä jää uupumaan. Jälkimaku mukavan mausteinen. Vahva kolme pistettä.

Hanna P 29.01.2015
Punakultaisessa kääreessä peruskonvehti maitosuklaata. Tuoksu on piparinen (tiedän tämän kyllä olevan joulusuklaata). Sisällä kiinteä ja sopivan rohiseva täyte. Täyte saisi kyllä olla vaikka enemmänkin piparinmakuinen! Hieman pliisu, mutta muuten varsin hyvä konvehti. Ja rohisevuus on aina plussaa!

Iikka 27.01.2015
Koristeena punaisessa paperissa on lumihiutaleen kuvia, ja suklaan tuoksu jouluinen. Sesonkituote siis. Jonkin verran rohisee ja miksei myös jouluisen makuinen suklaa. Kyllähän näitä syö vaihtelun vuoksi. Mielestäni persoonallinen tuote.

Olli P 06.01.2014
Punaisessa, lumihiutale koristellussa kääreestä paljastuu fazerin maitosuklaakonvehti josta ei voi erehtyä. Tuoksu on mielenkiintoinen sillä tuoksua riittää ja se on miellyttävä, mutta ei siitä saa kiinni mikä erityisesti tuoksuu. Pehmeähköä suklaamassaa sisällä joiden seassa runsaasti pieniä sattumia. Maitosuklaapohja on paksu. Sekoitus rapeutta ja pehmeyttä. Suklaa on pehmeää pureskeltaessa, mutta samalla varsinkin alussa rapeahkoa. Osa sattumista jää hieman hampaisiin kiinni mutta vain vähän. Makuna päällimmäisenä mieleen jää makeus, joka on varsin hallittua alusta loppuun. Taustalla myllertää selvästi erilaisia makuja, mutta en vain saa mistään erityisestä kiinni. Mutta hyvää on. Jälkimauksi jää kiva pieni makeus. Tässä tuotteessa on oikein mukava tuntuma ja omaa hyvän, vaikkakin epäselvän maun. Kyllä tästä konvehdista väistämättä tulee pieni joulufiilis. Onnistunut kausituote joskaan ei ole mikään tajunnanräjäyttäjä.

Jenni V 07.12.2012
Vierailin kampaajalla ja kärppänä konvehtikupista valitsin uudennäköisen konvehdin. Miksiköhän tähän kääreeseen on valittu lumihiutale perinteisen Fazer-nimen sijaan? Mielestäni kääre ei ole onnistunein, ruskea värikin on jotenkin tylsä. Suklaa on Fazerin perinteistä maitosuklaata, ja konvehti sulaa suuhun nopeasti. Täyte on täynnä jouluista makua, suun valtaa pehmeän piparirouheen paljous. Jotenkin tuntuu että yhteen konvehtiin on yritetty mahduttaa koko joulu, minulle olisi vähempikin riittänyt, ja yksi konvehti näitä kerralla on täysin tarpeeksi. Ehkä olisin kaivannut tähän jotain raikkautta, vaikka en yleensä marjasta välitäkään konvehdeissa niin joku kirpeä glögimarja tähän olisi kyllä mielestäni sopinut.

Jarkko 06.12.2012
Levymuodosta tuttu jouluinen suklaa on saatavina myös tällaisissa yksittäiskäärityssä muodossa, mikä onkin varsin sopivaa. Sopivaa siinä mielessä, että tässä muodossa suklaata on helppo laittaa tarjolle muidenkin nautittavaksi (jos sellainen on tapana). Puhuisin näistä suklaista täytekonvehteina, sillä sisus on niin paljon murenevampaa kuin suklaa itsessään, joten en voi uskoa että suklaan sekaan olisi vain laitettu lisukkeet. Lisukkeet on sekoitettu erilliseen suklaamassaan, väittäisin. Niin tai näin, maku ratkaisee ja maku on hyvä. Se on jouluinen, siinä maistuu piparkakku ja satunnaisesti pieni appelsiinikin maku käväisee makunystyröissä. Jos tätä jouluisempaa makua haluaa hakea, niin sitä löytyy ainoastaan lihatiskiltä. En ole niitä ihmisiä jotka vouhottavat joulujuttuja jo lokakuussa, mutta tästä mausta nautin yhtä paljon kaikkina vuodenaikoina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani