Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina kaakao-tryffelimoussekakku
Tuotteen Fazer fazerina kaakao-tryffelimoussekakku valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 24.05.2013
Äitienpäivää vietettiin tällä kertaa valmiskakun kera. Fazer on poiminut Fazerina-brändinsä myös kakkuun, ja pöytää siis koristi suklaisella Fazerina-laatalla varustettu leivosmainen suorakulmio. Kakun pintaan oli vedelty uurtoja, ja muuta koristetta ei siis ollutkaan, eli aika pelkistetyllä linjalla mentiin. Ilmeisesti koristeiden puutteisiin vaikutti se, että kakku oli varastoitu pakasteena. Sulaminen kyllä näkyikin suklaalaatasta, joka vähän ikävästi "hikoili".

Kakku oli aika pieni (415 g) mutta erittäin tuhti. Tuoteselosteessa kerrottiin kakun sisältävän 17% tryffeliä ja rasvaa kakussa oli peräti 31 grammaa. Huhhuh. Kakku koostui lähes kokonaan moussesta, ja pohjalla oli sitten ehkä puolen sentin kerros tavallista kaakaoista höttökakkupohjaa, joka ei juuri millekään maistunut. Sen sijaan moussessa oli hyvinkin paljon fazerinan makua, se oli pehmeää ja sileää. Paljoa ei tätä kyllä pystynyt kerralla syömään, sen verran häiritsi tuo voisen kermavaahdon suutuntuma. Paremman tästä olisi saanut muuttamalla pohjan joksiksi maistuvammaksi ja lisäämällä vaikka rouskuvia suklaakerroksia moussen sisään ja vähentämällä moussen määrää. Tällä versiolla valitsen kyllä ehdottomasti fazerina-patukan kakun sijaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani