Leader Vegeway

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer domino original
Tuotteen Fazer domino original valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Adolfina Romanov 01.06.2018 : Klassikkojen klassikko, josta on nykyään saatavilla monia hyviä makuja. Aina yhtä herkullinen.

Janne Ölander 02.11.2017 : Todella maukkaita klassikkokeksejä hyvällä hinnalla. Päihittää muunmuassa Oreo-keksit mennen tullen. Erittäin hyvä myös maitoon dipattuna.

Jimbo 04.08.2017 : Päivitys 4.8.2016...

Fazerille siirryttyään Dominot ovat palanneet lähelle sitä, mitä ne aikoinaan olivat. Keksi on tummempi ja maukkaampi. Se ilmenee myös ainesosista. Kaakao ei ole enää vähärasvaista. Ja mitä tuoreempi keksi, sen parempi!

Jimbo 23.02.2014 : Nämä eivät ole enää entisensä. Lapsuudessani keksit olivat tummempia ja maistuivat tummemmalta. LU on pilannut klassikon. Nyt keksi vaalea, mauton ja kuivahko. Ovatko muut huomanneet saman?

Kaakaolehmä 04.10.2013 : Kyllä näitä syö silloin kun ei ole mitään muuta, mutta jotenkin vaan niin tyl-sä tuote että pakko antaa vain 2 pistettä. Täyte tosin on herkullista... Maitoon dipattuna nämä paranevat hieman.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet