Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne täytekeksejä
Tuotteen Fazer Marianne täytekeksejä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

NEo 07.11.2013 : Tuoksu on lupaavan kaakaoinen, mutta loppu onkin sitten pettymystä. Keksiä on aivan liian paljon suhteessa täytteeseen mikä tekee kokonaisuudesta kuivan. Keksi on kovaa ja suussa jauhoista eikä se oikeastaan maistu paljon miltään. Domino sentään maistuu kaakaolle. Täyte on myös kuivahkoa ja mintun makua saa odottaa todella pitkään. Erittäin pienenä häivähdyksenä se käy jälkimaussa, mutta jään silti miettimään oliko tässä minttuakin. Yhteys Marianneen on täysin kadoksissa. Tarpeeton tuote jolla Fazer vain yrittää hyötä sokeriveron porsaanreiästä.

miary 27.10.2013 : Pettymys, ei tietäisi jos maistaisi sokkona, että tämä on marianne keksiä. Maistui ihan domino minttu keksiltä. Keksi pohja oli mielestä hiukan liian paksu verrattuna täytteeseen joka jälkimaultaan maistui eniten kaakao.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset