Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer magic blueberry 70% (100g)
Tuotteen Fazer magic blueberry 70% (100g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 06.05.2014
Viettelevän makea, hieman hajuvesimäinen tuoksu. Pehmeä suklaakuoren sisällä on nestemäistä mustikkakastiketta. Suussasulavaa, kaakaoista, sopivan makeaa, tasapainoinen yhdistelmä. Siltikin tuntuu, että jotain jäi nyt puuttumaan. Kenties se oli tuo mustikka, joka ei ollut kovin aidon tai vastapoimitun makuista.

Iikka 18.04.2014
Marjaisa tuoksu tulee läpi suklaakuoren. Sisällä on tahmeaa marjamössöä. En tietäisi mustikaksi ellen olisi lukenut kääreestä. Maku ja elämys ovat varsin hyviä, mutta lyhytkestoisia. Pehmeän suklaan ja vallan kirpeän marjan liitto on onnistunut aivan hyvin. Yksi herkku tekee nälkäiseksi. Tätä haluaa lisää, ehkä siksi että hyvä marjan maku on niin katoavainen.

Hanna P 17.04.2014
Fazerin paperipäällystäinen konvehti tummaa suklaata pinnassaan. Ei tuoksu. Kivan kirpakkaa ja sopivan makeaa marmeladia sisällä. Hieman myös toista, vaaleanruskeaa, täytettä, mutta se ei maistu kovin paljoa, mutta muuttaa suutuntumaa pehmeämmäksi. Jälkimaku makea. Ei kovin erikoinen, mutta varsin tasapainoinen konvehti.

Kirsi I 16.04.2014
Eleetön, ja kääreeseen verrattuna sangen pieni tumma ja miedontuoksuinen konvehti. Täyte osoittautuu kaksikerroksiseksi, kiinteä pohjaosa ja hyytelömäinen päällikerros. Hyytelö on mustikkahyytelöä, vahvaa kuin laimentamaton mehu, kiinteän omaa makua en saa esiin, mutta yhdessä hyytelön kanssa kirpsakka maku ja pehmeä suutuntuma. Päällisen suklaa on särmätöntä. Siisti, mutta pliisu esitys. Hintaansa nähden vaatimaton, erityisesti kooltaan.

Jarkko 12.04.2014
Yleisen mielipiteeni uuden tuotesarjan hinnasta yms. kirjoitin jo vadelmaversion arviossani, joten keskityn tässä vain mustikkakonvehdin makuun. Kun vadelmakonvehdin täyte oli paksua tryffeliä, on tämän mustikkaisen konvehdin täyte juoksevaa mustikkahilloa. Hillon maku jää liian miedoksi minun makuuni, koska suklaan puolitunkkainen maku peittää sen alleen ihan kokonaan. Tokihan suussa käväisee kirpakka marjaisa maku heti konvehdin puraisun jälkeen, mutta maku katoaa lähes yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. Suklaan omaa makua tässä pääsee kyllä maistamaan ja jos se olisi vähänkään mielenkiintoisempi, niin se olisi hyvä asia. Minä odotin ja toivon tältä tuotesarjalta jotain ihan uutta, vaan näppejäni jäin nuolemaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani