Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer susu original patukka
Tuotteen Fazer susu original patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 10.10.2016
Tuoksuu hieman dumlelle. Päällinen rapsahtaa riisipallojen ansiosta, mutta rapsakkuus viivähtää vain hetken. Itse jään kaipaamaan voimakkaammin rohisevaa kokonaisuutta. Riisit eivät muutenkaan maistu tässä, tuovat vain rakennetta. Toffee muistuttaa maunkin puolesta hieman dumlea. Ihan perushyvää, mutta ei tässä mitään ihmeellistä ole. Suklaa maistuu vain miedosti.

Jenni V 05.06.2014
Äärimmäisen mielenkiintoinen uutuuspatukka Fazerilta, nimittäin brändillisesti ja markkinoinnillisesti. Fazerhan on hehkuttanut tätä "retropatukan paluuna" ja "energiapatukkamaisena snack-tuotteena". Lähdetäänpä analysoimaan tätä... Joo, susu on brändinä retro, mutta tämän muotoisena ja -kokoisena en susua muista syöneeni. Lisäksi markkinoilla on tähän asti ollut jo useita susu-tuotteita, joten mikään merkittävä hehkutuksen aihe ei tämän patukan markkinoille tulo ole. Mitä sitten tulee energiapatukkamaisuuteen, niin mitään erityistä en patukan mausta löytänyt mikä viittaisi tähän.... Kaloreitahan tässä on ja makeutta piisaa, mutta missä suklaapatukassa näin ei olisi?

Sitten vielä erittäin mielenkiintoinen asia: Kyseinen patukka nimittäin maistui niin paljon Dumle snacks-patukalta, että päätin huvikseni vertailla niiden ravintosisältöä ja ainesosia. Ne ovat kuin kaksi marjaa, erot ovat ihan minimaalisia. So much for the originality... Minusta tämä patukka maistui vähiten susulta kaikista maistamistani susu-tuotteista. Näin sitä kuluttajaa brändäyksellä viedään kuusi nolla...

Mikä sitten saa aikaan susumaisuuden? No, mielestäni riisimurojen tuoma keveys, ja toffeen makeus ja pehmeys yhdistettynä ohueen kerrokseen maitosuklaata. Susu original-patukassa oli menty siinä suhteessa pieleen että päällisen maitosuklaa-riisimurokerros ei ollut kuohkean rapsakka vaan kuin kuori, vähän kuin maraboun brejk-patukassa. Lisäksi sisuksen toffee oli dumlemaisen makuista, vähän sitkeää ja aika kiinteää, kauan suussa jauhettavaa. Makeahan tämä oli, mutta olisi ansainnut kolme pistettä maun puolesta, mutta tällaiset brändikikat suututtavat aina.

Jarkko 08.05.2014
Aloitetaan tämä arvio merkityksettömällä sivuhuomautuksella: Patukka on selväti littanampi kuin mitä kääreiden kuva antaa ymmärtää. Ja sitten asiaan. Patukan koostumus on sellainen, että ydin on jotain toffeemaista jankkikoostumusta (maistuukin kyllä toffeelle, joten ehkä se onkin toffeeta). Ytimen ympärillä on riisimuroja, joita pitää paikallaan maitosuklaa. Patukasta löytyy siis rouskua, jankkia ja suklaata. Päälimmäiseksi mauksi nousee eittämättä toffee. Murot eivät maistu miltään, mutta rouske on tietenkin niiden syytä, pärjäisin hyvin ilman niitäkin. Suklaa maistuu vähäsen ja sen tärkein tehtävä onkin varmaan antaa hieman kostuketta muroille. Maut ovat ihan hyvät. Koostumus on ihan hyvä. Makeannälkä lähtee, suklaanhimo ei.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani