Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer keksicrisp maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer keksicrisp maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,13 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 05.01.2014 (Jäsenprofiili)
Jotenkin odotin enemmän suklaata ja vähemmän keksiä. Kokkikilpailuissa näkee kuinka ruoista erotellaan osat ja kootaan ne sitten uuteen järjestykseen. Tässä tulee mieleen, että suklaakeksin osat on jaettu ja koottu uudella tavalla suklaalevymuotoon, kuin söisi lapsuudesta tuttuja suklaakeksejä, rapeaa keksiä ja maitosuklaata, vieläpä suunnilleen yhtä paljon kuin ennenkin. Ihan hyvää siis, mutta suklaaksi keksiä on liikaa, lopussa sitä löytyy hampaisiin tahmaantuneena. Keksi on kuitenkin säilyttänyt upeasti rapeutensa, mistä plussaa. Maitosuklaan maku on aina tuttu...

Jenni V 26.09.2011 (Jäsenprofiili)
Keksisuklaa on yksi valitettavia heikkouksiani, siis juuri tässä muodossa, ei vohvelihöttöversiona. Hyväähän tämä on kun osaa syödä vain rivin. Keksiä on tässä Fazerin versiossa erittäin runsaasti ja se on rapsakkaa "täyttä tavaraa". Ongelmia on vain pari, tai oikeastaan ongelmaketju: Kun levyn avaa, menee kerralla koko levy => Levyn syömisen jälkeen on paha olo koska annos on supermakea ja tuhti => Kaiken lisäksi vielä on kitalaki rikki ja leuat kipeät kun on onnessaan rouskutellut teräviä keksinpaloja viidessä minuutissa mahaan. Eli jos kohtuuden oppisi niin voisi puoli tähteä nostaa arvosanaa, tällä kertaa syöjästä kiinni :-). Neljään tähteen en kuitenkaan päätyisi, koska ihan aavistuksen keventäisin keksin määrää, rapsakkuutta ja makeutta.

Reeta 27.06.2008 (Jäsenprofiili)
Aivan maaahhhtavaaa suklaata! Fazerin Sinistä suklaata rapealla keksillä höystettynä. Taisi tulla markkinoille vuonna 2005. Aika nopeasti sain silloin maistettua levyä ja voi että se iskee vieläkin. Tosin vadelma-karpalo taisi kiriä viereen ja ohitse, kun vertailee ostokertoja.. Mutta ihan ykkösissä tämäkin kulkee!

Salla Elina Salo 15.09.2007 (Jäsenprofiili)
Onpa keksistä! Jos en olisi omin silmin nähnyt tuotetta, voisin luulla syöväni keksiä, jossa on todella paksu suklaakerros ympärillä. Kuiva venhäjauhokeksi ei maistu, edes hyvään maitosuklaaseen käärittynä.

Mirja 31.01.2006 (Jäsenprofiili)
Ääh keksi ei oikein sovellu fazerin muuten niin ihanaan suklaaseen.

Jarkko Karhunen 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Fazerin tuttu suklaa on nyt täytetty kovilla keksinpalasilla. Suklaa on kyllä hyvää, mutta liian kovat keksinpalaset rokottavat pisteitä. Suklaana 3, keksinä 4.

Rami 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Ihan hyvä uutuus fazerilta, ei kuitenkaan parhaasta päästä. 4 pistettä koska Fazer.

Minna R 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Ihan "okei". Ei jää kuitenkaan erityisesti mieleen. Crispit napsuu suussa kivasti, suklaa takuutavaraa.

Susanna K 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Liian paljon rutinaa suussa. Suklaana ei vavisuttanut makuhermoja.

Mika 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Mahtava koostumus. Maistuu Fazerin tutulta suklaalta yhdistettynä keksillä. Ainut "vika" tässä on, että tätä tulee syötyä koko levy kerralla.

Nina P 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Ihan hyvää. Ei oikein osaa sanoa tästä mitään muuta kuin että voisi syödä koko levyn.

Anne P 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Ooh, taivaallista rutinaa... Sauklaa saisi maistua enemmän. Kahvipöydän keksin korvike.

Niina 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Ihan hyvää seurustelusuklaata. Keksiä on aika paljon ja se tekee suklaasta kevyen oloista. Ei tule helposti paha olo vaikka kuin paljon syö. Tuttu maitosuklaan maku kuitenkin välillä pilkahtaa sieltä keksimurujen lomasta (=pelastus). Jälkimaku kummallinen, navettamainen.

Satu 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Keksi? Suklaa? Keksi? Suklaa? Suklaata, jota täytyy syödä niinkuin keksiä. Plussaa yrityksestä, mutta ehkä ulkoasu pitäisi olla erilainen, jotta ostaisin kahvipöytään tarjolle.

Marjo 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Hyvin rapisee. Ei liian pientä rouhetta. Ei imeskelysuklaata. Kahvipöytään oiva valinta. Hyvä suklaan maku, jälkimaku olematon.

Antti H 01.08.2005 (Jäsenprofiili)
Perus Fazerin suklaata terästettynä krispin palasilla. En suuremmin pidä Fazerin suklaasta ja liian kovien keksinpalojen lisääminen siihen ei auta asiaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet