Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Jyväshyvä luonnonhyvät suklaa
Tuotteen Jyväshyvä luonnonhyvät suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 18.12.2014
Pussiin pakattuja minikokoisia kaurakeksejä, jotka on leivottu rypsiöljyyn ja ilman lisäaineita. Tummaa suklaata on kekseissä hippuina 9%. Yllätyn keksien pienestä koosta (5 grammaa). Tyylikkyydellä niitä ei ole pilattu, epämääräisen muotoisia ovat ja osa myös lohkeillut pussipakkauksessa. Lisäksi pussikuvan suklaahippujen määrä on suuresti liioiteltu, harvan keksin päällä näkyy yhtään suklaahippua, enkä ole loppupeleissä varma siitäkään, oliko maistelemassani versiossa suklaata mukana.

Maultaan keksit ovat ok, aika sokerisia kaurakekseiksi tosin, peruskaurakeksi on parempi. Suklaisuutta ei ollut kyllä kuin nimeksi tai ei ehkä senkään vertaa, ilman muuta kannattaisi vähän keksien kokoa (paksuutta ja leveyttä) lisätä, jotta ei tulisi pettymyksiä siitä, että suklaata ei ole osunut läheskään kaikkiin kekseihin. Kaksi pistettä, tuskin huolisin kahvipöytään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset