Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha original & dark (185g)
Tuotteen Fazer geisha original & dark (185g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 27.02.2015
Tyylikäs vaaleanpunainen ja tummanruskea pahvirasia kukkamuottiin valettuja geisha-konvehteja, jotka on myös rasiassa aseteltu kukan muotoon. Rasiasta saakin pulittaa reilusti ylihintaa, sillä sisältöhän on ihan perusgeishaa, puolet maitosuklaapäällysteisiä ja puolet semitummasuklaapäällysteisiä. Hinta-laatusuhteesta sanoisin siis että kallis, varsinkin kun olin erittäin pettynyt avatessani rasian: Muovikääreen ja paperisuojan alla konvehdit olivat harmahtaneet todella ruman värisiksi, niin ruman, että tarkistin ovatko homeessa. Eivät olleet. Silti en kehtaisi tuliaisiksi ostaa kenellekään. Tästä siis heti piste pois.

Harmauden perusteella en pystynyt edes erottamaan eri suklaakuorrutteita toisistaan, mutta onneksi maut olivat silti ennallaan. Maistelin vuorotellen tummaa ja vaaleaa, ja totesin taas kerran, että geishaan kuuluu ehdottomasti maitosuklainen kuorrute. Varsinkin hiukan lämmenneenä suklaa sointuu oikein hyvin täytteeseen, jota korkeassa kukkakonvehdissa on ehkä suhteessa enemmän kuin peruskäärekonvehdissa. Silti perusgeisha on enemmän sellainen "mässysuklaa", lapsena pidin siitä enemmän, silti nykyiselläänkin sijoittuu vahvan kolmosen suklaaksi. Tumma versio tuntui taas enemmänkin halpissuklaalta, varsinkin kun sitä vuorotellen maisteli maitosuklaisen kanssa, niin tuntui että väliin haukkasi aina ulkomaista pääsiäismunaa. Sille annan kakkosen.

Rasiakeskiarvo olisi vissiin juuri ja juuri riittänyt kolmoseen, mutta tuo lupaamani ulkonäkömiinus pätee, ja irtoaa rasialle siis vain kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani