Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer present (260g)
Tuotteen Fazer present (260g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Nalle C. 27.07.2016 : Marmeladi: Kivan muotoinen, muistuttaa kuvia ihmisen sisäelimestä. Suklaa on laitettu marmeladin päälle. Vihaan marmeladia. Koska kuorrutteena on kuitenkin Fazerin Sininen -kaltainen suklaa, annan kolme pistettä. 3 p.
Latte: Sokkotestinä valitsin Latte-suklaan. Pehmeä, toisenlainen kuin kova. En pidä kahvista enkä suklaasta, joten: 1 p.
Minttutryffeli: Yrttien yhdistäminen suklaapapuun on herkullista. Tumma suklaa on toisenlaista kuin Fazerin tavallinen myyty, mutta kotimaista. Annan 4 p.
Toffee: Suklaana on jälleen käytetty herkullisinta kaikista suklaista, Fazerin Sinistä. Sisusta on jotenkin oudon venyvä, kuuluuko olla tällaista? Kun puree puolikkaan konvehdin, neljännes keskustasta valuu muualle. Jos pystyisin syömään koko konvehdin, antaisin enemmän. 5 p.
Caramel fudge: Sama konvehti kuin Marmeladi, joten samat pisteet tälle. 3 p.
Mantelitryffeli: Päällä jotain rihmaa joka on herkullista. Sisällä pähkinäinmakuista täytettä, mantelia? Suklaa värjää hampaat. 2 p.
Sitruunapiiras: Jo nuuhkaisu rasiasta vie ajatukseni Toscanan sitruunalehtoihin. Uskomaton yhdistelmä kirpakkaa rapeutta ja puuterista sitkeyttä. Täydet 5 pistettä!
Yhteenveto: Olen todella tyytyväinen siihen, miten vähistä resursseista ja käytettävistä ainesosista Fazer on kyennyt loihtimaan yhdistelmän makuja. Kokonaisuuteen en kuitenkaan ole tyytyväinen, koska tryffelien väliset kokonaisuudet taistelivat jonkin verran keskenään, ja pakkaus on kokonaisuudessaan liian halpa. Sokeria on toisaalta käytetty liikaa, liian vähän ja liian väärissä paikoissa. Fazerin Sinisten käytöstä lisää pisteitä, joten annan pyöristyen 3 pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset