Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suklaapähkinä
Tuotteen Fazer suklaapähkinä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti H 22.03.2007 (Jäsenprofiili)
Kohtuullisen mautonta maitosuklaata. Sisällä on kuitenkin piilossa ehkä jopa vähän suolainen pähkinä joka tasapainottaa mukavasti suklaan rasvaisuuden.

Satu 22.03.2007 (Jäsenprofiili)
Munapallurossa on killtävä suklaapäällyste, joka varovaisella puolipuraisulla ilmenee noin 2,5mm paksuksi. Suklaakuoren sisällä on vielä noin millin kerros vaaleaa ja pehmeää vohvelia ja vasta sen sisältä löytyy vapaasti hölskyvä suolapähkinä. Kelpo napostelupalluroita.

Susanna K 22.03.2007 (Jäsenprofiili)
Naksuva, poksuva suklaapallero. Suklaata päällä sopivasti kunnes sisältö naksahtaa suussa. Maistan jonkinlaisen pähkinän lisukkeena. Mukavia snackpalleroita.

Antti K 22.03.2007 (Jäsenprofiili)
Pieniä palleroita, joita ei oikein suklaamuniksi voi sanoa. Muoto ei täsmää, eikä kokokaan. Jotakin raksuja nämä on, mutta mauttomia.

Janne J 22.03.2007 (Jäsenprofiili)
Pieni suklaapallero, sisällä ei kerrankaan ole löllöä ja ällöä mönjää vaan kiinteää pähkinää ja krispiäkin olen huomaavinani. Makeuden kanssakaan ei ole liioiteltu. Suuhun jää aika kuivan pähkinäinen, ehkä hieman paahteinen maku. Piristävä poikkeus, muttei mikään täysosuma.

Jarkko Karhunen 21.03.2007 (Jäsenprofiili)
Juu, pähkinäsuklaatahan tämä. Harmi että ei kuitenkaan parhaasta päästä. Tässä maussa, tai mahdollisesti koostumuksessa on jotain joka häiritsee, mutta en osaa nimetä sitä. Pähkinöissä taitaa olla ripaus suolaa mukana eikä suklaata (siksi?) juuri maista. Moraalinen piste pussin kyljessä olevasta karitsasta, joka vetää perässään kärryllistä pääsiäismunia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet