Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer salmiakkitäytesuklaa levy
Tuotteen Fazer salmiakkitäytesuklaa levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Levyt (täyte).
 

Joona 29.04.2016
Suklaalevy, joka oli ennen yksi suokikeistani- vaan eipä ole enää. Salmiakkisysteemin koostumusta on nimittäin muutettu- ennen se oli mustaa ja valuvaa, nykyään se on harmaata ja "moussemaista" (eli vaahtomaista). Vanhassa versiossa salmiakki ja suklaa olivat tasapainossa keskenään, mutta tässä uudessa ei. Suklaa ei maistu LAINKAAN salmiakin keskeltä, ja se jättää palan syötyään rasvaisen tuntuman suuhun, josta en todellakaan pidä. Salmiakki tottakai on hyvää, mutta suklaatuotteena tämä on täysin luokaton.

Jenni V 22.04.2015
Taannoin maistelin jo kyseisestä suklaasta patukkaversion, enkä siitä juuri välittänyt. Päätin antaa sille uuden mahdollisuuden ja testata vielä levyversiota. 100g levyssä on 30% salmiakkitäytettä, kun patukkaversiossa sitä oli 45%, mikä makuuni oli yksinkertaisesti liikaa. Levymallisena suklaa maistuikin minulle huomattavasti paremmin, nyt fasun sinisen loistava maku pääsi oikeuksiinsa eikä täyte peittänyt sitä. Pari ekaa palaa maistuivat jopa nelosen arvoisilta, ne pureskelin, ja tällöin täyte sekoittui suklaan joukkoon mukavaksi teräväksi, joskin aika makeaksi, salmiakkisuudeksi. Tämän jälkeen aloin hifistelemään ja hakemaan suklaasta enemmän sävyjä, maistelin täytettä erikseen ja imeskelin paloja. Tätä en tämän suklaan kohdalla kehoittaisi tekemään... Täyte pelkiltään on nimittäin yllättävänkin makeaa, ja siinä on kurkkua ärsyttävä aromi, ja kaipaa ehdottomasti suklaata pehmentämään makua. Imeskellessä suklaa sulaa tahnan sekaan, ja tällöinkin kokonaisuus tuntuu liian tahmaisen makealta. Eli yhteenvetona: Pari palaa tätä on yllättävänkin hyvää, edelleen vähentäisin täytettä ja harkitsisin jotain muuta täytemuotoa kuin makeaa tahnaa. Parempaa kuitenkin kuin patukka, eli 3 pistettä.

Maija 28.02.2012
Maku on tässä hyvinkin kohdallaan, mutta koostumus on ihan pielessä: ei salmiakin kuulu olla nestemäistä mönjää vaan joko kovaa tai sitkeää. Tahmea täytelitku muistuttaa lähinnä sulanutta salmiakkikarkkia, suklaapuoli onneksi taattua fazerin maitosuklaata.

Oskari 25.02.2012
Suklaata salmiakkitäytteellä. Salmiakki sopii yllättävän hyvin suklaan kaveriksi ja täyte on sopivan juoksevaa. Tätä voi syödä koko levyn. Ei kuitenkaan kannata liian kylmänä syödä! Täyte on parhaimmillaan huoneenlämpöisenä.

Laura 24.02.2012
Jos ei pidä lainkaan salmiakista (kuten minä), on vaikea sanoa tuotteesta mitään kohteliasta. Varmasti kuitenkin maistuu salmiakkifaneille.

Marika 24.02.2012
Hauska suklaan ja sulan salmiakin yhdistelmä kantaa aika pitkälle, vaan ei ihan loppuun saakka. Loppumaku on turhan "kemiallinen", eli siis esanssinen. Kaipaisin puhtaampaa salmiakin makua.

Miriam 24.02.2012
Tahmeita paloja suklaasta. Tuoksu voimakkaan lakritsinen. Maku on esanssinen ja todella vahva. Salmiakki on liian voimakasta omaan makuuni, eikä lainkaan makeaa. Haikaillen muistelen takavuosien ruotsalaistuotetta.

Sanni 23.02.2012
Salmiakkitäytteinen maitosuklaalevy. Salmiakin maku on niin voimakas, että se peittää suklaan maun alleen. Tämä yhdistelmä ei ole makuuni.

Susanna H 27.11.2011
Pitää heti tässä aluksi kertoa, että en ole ikinä pitänyt salmiakista. Päätin kuitenkin "salmiakki-inhostani" huolimatta maistaa tätä suklaata ihan vaan mielenkiinnosta suklaaseen ja ainahan kaikki uutuudet kiinnostavat. Pala suuhun, varovasti sitä imeskellen maistoin maitosuklaan ja yllättäen palasta tulvahti salmiakkitäytettä, joka suklaaseen sekoittuneena maistuikin aivan mainiolle, suolaiselle, pehmeälle, ei liian voimakkaalle, vaan juuri sopivalle. Positiivinen yllätys, loistavaa. Tässä maistuu suklaa ja suolainen salmiakki sopivassa suhteessa ja ainakin suklaan kanssa salmiakki tuntuu toimivan oikein hyvin, ainakin tässä fazerin salmiakkisuklaassa. En olisi uskonut koskaan tälle antavani neljää pistettä, mutta niin kuitenkin kävi, hyvä niin!

Iikka 10.11.2011
Salmiakilta vienosti tuoksahtelevia täytesuklaan palasia Fazerilta. Sisällä totta tosiaan on venyvää ja vanuvaa salmiakkimönjää. Salmiakki totta kai voimakkaan makuisena dominoi tuotteen makua muttei liiaksi. Suklaa sulaa ensin suussa ja sitten salmiakki. Kitalakeen jääneet suklaan jäänteet saa kielellä vielä kaavittua jälkimauksi, jossa vielä viepyilee salmiakki. Tämä kaikki tapahtui puremalla, ja seuraavat sanat tulee imeskelyeksperimentin seurauksena: suklaapinta sulaa hitaasti, jonka jälkeen salmiakki pääsee valloilleen. Salmiakkimönjä kuitenkin menee nopeasti alas, ja jäljelle jää jälleen suklaan jämät. Eli vallan samanlainen kokemus sekä imeskellen että pureskellen. Mutta oliko tämä hyvää... jaa-ah. Suklaasta ei oikein saanut mitään erikoisempaa irti, salmiakki on tietysti maistuvaa. Suutuntumallisesti kelpoa kamaa. Tätä ei ehkä vetäise koko levyä yhdeltä istumalta, mutta se ei nyt huono seikka ole. Kolmonen tai nelonen....

Hanna P 04.11.2011
Fazerin pulleita maitosuklaan palasia. Tuoksu mieto, mutta miellyttävä. Suuhun leviää pehmeä ja miellyttävä maitosuklaan maku ja kun suklaapäällinen lohkeaa leviää salmiakinkin maku suuhun. Kun ensimmäisen kerran maiston tätä tuotetta, pidin salmiakin makua liian hyökkäävänä, mutta nyt huomaan tykkääväni tästä. Vaikka salmiakki paikoin "jyrääkin" maitosuklaan alleen, on maussa potkua. Vahvan ja väkevän salmiakin ystäville!

Mira 23.11.2010
Hyvä yhdistelmä, salmiakkia ja suklaata, joista molemmista pidän. Tosin makuyhdistelmä on hieman liian makeanmakuinen ja tahmean kiinteää. Ei montaa palaa jaksa syödä.

Minna Hi 27.11.2008
Suklaa tuoksuu jo houkuttelevan väkevältä ja suolaiselta salmiakilta. Suklaan sisällä ihanaa pehmeää salmiakkitäytettä. Täyte oikeastaan dominoi melko lailla suklaan makua, mutta kokonaisuus on kerta kaikkiaan ihana ja koukuttava. Palat ovat sopivan pieniä. Salmiakki voisi olla ehkä aavistuksen vähemmän kirpeää.

Tuula 31.05.2008
Ensimmäinen pala maistuu suussasulavan aromikkaalta, tosin dominoiva salmiakin maku tuntuu peittävän suklaan liiaksikin. Toinen pala vaatii jo kylmää vettä kyytipojaksi. En pystyisi syömään tätä suklaata paria palaa enempää kerralla.

Salla M 13.05.2008
Tahmaista höttöä koko suun täydeltä. Ihku aidon suklaanystävän unelma.Tämän kanssa elämä on ihanaa.

Kaisa 13.05.2008
Elämän suolaa ja sokeria. Hinkua herättävä suolainen ja viipyilevä HERKKU. Ihana yhdistelmä. Suklaassa suklainen sulo. Hypotoniapotilaan peruslääkettä.

Antti M 09.12.2007
Puolen vuoden harkinta-ajan jälkeen tuli testattua tämä salmiakkitäytesuklaa uudelleen. Uutuudenviehätys on siis haihtunut mutta jäljelle on jäänyt hyvä täytesuklaa. Salmiakkimömmöä on kokonaisuudesta reilu kolmannes ja ympärillä on paksu maitosuklaakerros eli tästä ei tule onneksi liian helpolla sotkua kuitenkaan. Pidän esimerkiksi Fazerin Sinisen ja voimakkaan lakritsin yhdistämisestä itse eli en kaipaa oikeastaan edelleenkään tämänkaltaista yhdistelmää valmiina. Sadan gramman levystä riittää mainiosti kahdellekin riittämiin. Kuriositeettina ihan kelpo tuote mutta täytesuklaan tarpeessa ostan kyllä vaikka Pandan minttua tai toffeeta...

Salla Elina Salo 05.05.2007
Salmiakkia on kohtuullisesti, maitosuklaa maistuu onneksi salmiakinkin alta. Uteliaisuuttani menin tätäkin maistamaan, vaikken salmiakista pidäkään. Ei maistunut salmiakki edes hyvän maitosuklaan kanssa.

Antti H 29.04.2007
En ymmärrä miksi salmiakkia ja suklaata pitää sekoittaa. Suklaan maku jää täysin salmiakkitäytteen alle, joten suklaalla ei tässä tuotteessa ole mitään merkitystä muuta kuin pitää salmiakkitäyte sisällään.

Satu 29.04.2007
Asiaa. Tätä on odotettu. Joku voisi jopa väittää hypähdelleeni ilmaan nähdessäni tätä kaupan hyllyssä. Suklaa on perus-Fazeria – hyvää ja miellyttävää. Salmiakkisisus on valuvampaa, voimakkaamman makuista ja myös suolaisempaa kuin naapurimaassa myytävä vastaava. Vaatii siis useamman maistelukerran, että tähän tottuu, mutta olen valmis haasteeseen.

Janne J 26.04.2007
Yh, salmiakkisuklaata! No, on tämä parempaa kuin keskiverto
yskänlääke.

Sanna K 25.04.2007
Ei ihan perussuklaata. Pehmeä ja miellyttävä maitosuklaa kätkee sisälleen vielä pehmeämpää lakritsia. Jos yhdistelmä maistuu, niin suosittelen todellakin maistamaan.

Susanna K 25.04.2007
Salmiakin tuoksu jo ennen kuin suklaa edes suussa. AIkas suolaisen makuinen salmiakkitäyte naitettu maitrosuklaaseen. Maitsuklaan maku itsessään peittyy salmiakin makuun. Plussaa täytteen sulavuudesta. Ei ihan oma favorite, mutta toimii.

Jarkko 25.04.2007
Ruotsissa myytiin lapsuusvuosieni aikana jäätelöä nimeltään Lakrits Puck. Se oli ihan tikun nokkaan painetun jääkiekon näköinen ja maistui aivan loistavan hyvältä. Tämä maistuu ihan samalle kuin tuo jäätelö, vaikka koostumus onkin erilainen. Suklaan makua ei tässä salmiakin alta juuri huomaa, mutta yhdistelmä on aivan loistava. Salmiakki ei ole liian suolainen, vaan hieman lakritsin suuntaan kallellaan maun puolesta. Kertakaikkisen loistavaa, vaikkakin kolmen palan jälkeen kaipaan hörpyn rasvatonta maitoa, jonka jälkeen suklaa taas maistuu...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSA



ETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset