Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer tofferina
Tuotteen Karl Fazer tofferina valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 19.04.2020
Maitosuklaapatukka, jonka tyynymäisten palojen sisällä on kiinteähköä toffeetäytettä. Toffee ei ole erityisen makeaa ollen samalla hieman mautonta. Jälkimakuna tuttu Fazerin sininen, joka jääkin sitten tämän patukan parhaaksi puoleksi. Syötävää, mutta liian vaisu ja tavallinen ja tooffetäytteiseksi suklaaksi ei todellakaan parhaimpia.

Hanna P 07.11.2019
Pullea pala maitosuklaata teksti Fazer pinnassaan. Sisällä pehmeä, mutta
melko kiinteä toffeetäyte. Eihän tässä mitään uutta ole keksitty, mutta
tykkään kyllä tämmöisestä suklaatoffeeherkusta kovasti. Jokin “särmä”
maussa ei olisi toki haittaa tehnyt.

Jenni V 04.09.2019
Fasun tämän syksyn uutuus, tai oikeastaan retropatukkahan tämä vissiin on, en kyllä alkuperäistä muista. Kokoa on 40g ja tässä on siis maitosuklaan sisällä runsaasti toffeetäytettä. Tykkään Fasun toffeetäytekonvehdista kovasti, ja odotin tämän olevan samaa settiä, mutta ei. Toffeen maku peittää täysin suklaan aromit, ja joku ei-niin-hyvä sivumaku toffeessa on, joka häiritsee. Toffee on vähän juoksevampaa ja kiiltävämpää kuin konvehdissa. En pääse siitä mihinkään, suuri pettymys tämä oli. Kakkoseksi tuomitsen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani