Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle apple-pear yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer dumle apple-pear yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 25.10.2007
Herkullisen hedelmätoffeen makuista Dumlea. Tämä on ehdottomasti parasta Dumlea, mitä koskaan on valmistettu! Maku on niin raikkaan hedelmäinen, että en meinaa pysyä housuissani (kuvainnollisesti). Näitä vaan suuhun 3-4 ja leuat töihin... Tästä on Dumle-rintamalla todella vaikea enää parantaa, aivan mahtavaa, vaikka onkin enemmän toffeeta kuin suklaata. Harmi vaan kun näitä ainakin toistaiseksi saa vain ulkomailta.

Sanna K 25.10.2007
Dumleja uudella täytteellä? Malli on sama, koostumus on sama, mutta maku on vaihtunut. Täyte on perinteisen toffeen värinen, mutta maistuu joltakin muulta. Ei niin hyvää kun perus-Dumle, mutta söisin toisenkin palan. Hedelmää?

Janne J 25.10.2007
Pehmeä, sitkas toffeepläjäys. Suuhun hyökkää joku keinotekoinen Hubba Bubba -esanssi, jota olen aina inhonnut. Aika karmeaa ällötystä siis. Nyt kun Jarkko kertoi ettei näitä saa Suomesta, niin ajattelin vinkata tullin elintarvikelaboratoriolle, etteivät päästäkään näitä rajan yli..

Susanna K 25.10.2007
Ulkonäön perusteella näyttäisi olevan dumlenami. Suklaata puraistuani suun valtaa viehkeän ja raikkaan makuinen omena. Tämän koostumuksen suhteen on onnistuttu hyvin, maku tulee juuri oikealla tavalla esille olematta liian makea.

Satu 25.10.2007
Dumleja, joiden mauksi veikkaan omenaa. No, no, no, menikö oikein? Siis kovin pirtsakkaahan tämä, mutta ei tätä esanssia pussikaupalla viitsi syödä.

Antti H 25.10.2007
Tämän ei pitäisi olla näin hyvää. Omenan maku juuri sopiva toffeeseen ja suklaaseen verratuna. Tämä kilpailee jopa alkuperäisen Dumlen kanssa.

Reeta 15.10.2007
Olin aluksi epäluuloinen tätä tuotetta kohtaan, mutta tämä olikin iloinen yllätys. Raikkaan omenan ja päärynän maku pehmeään toffeeseen ja maitosuklaaseen yhdistettynä toimii loistavasti! Miinusta tulee sen verran, etten tykkää jäädä pureksimaan sitä toffeeta kauaksi aikaa, kun kaikki suklaa on jo sulanut päältä. Tämä on tottakai ominaista Dumle -karkeille.

Milla 08.10.2007
Tuoksuu normaalille Dumlelle, toffee dominoi jo tuoksussa. Maku on todella kummallinen, vihreä esanssi-omena/ makea päärynäsiideri/ päärynätrippi-pillimehu, todella makea. Päällyssuklaa sulaa suuhun liian nopeasti, jälkimaku on miellyttävä ja raikas vihreä omena. Hiukan mietityttää miksi tuotteen nimi on Apple-pear, eikös tämä ihan Suomeen ole tulossa myyntiin..?

Salla Elina Salo 08.10.2007
Perinteisen Dumlen maku, jossa vahvan omenamehun vivahde. Omena-päärynälisä maistuu hieman kirpeältä. Toffee sulaa hyvin hitaasti.

Antti M 08.10.2007
Tuoksuu ihan Dumlelle. Maistuukin ihan Dumlelle. Puolessavälissä imeskelyä alkaa omena tunkea suuhun hyvin mietona; tämä on jotenkin vaisu verrattuna kunnon leukoja jumittaviin toffeedumleihin. Ihan kelvollista vaihtelua mutta silti en valitsisi omena-päärynää ennen useimpia muita Dumleja. Sopisi paremmin johonkin sekoituspussiin ehkäpä...

Meeri 08.10.2007
Tosi esanssinen päärynänmaku, joka ei kuitenkaan onneksi pysty peittämään perusdumlen makua. Näitä jaksaa syödä kaksi ennen kuin esanssi kyllästyttää.

Minna Hi 02.10.2007
Tuttu Dumle-konvehti vihreässä paperissa. Tuoksu on mieto maitosuklainen. Toffee on tässä konvehdissa pääosassa. Omenan maku maistuu yllättävän raikkaalta, ehkä vähän esanssiselta kuitenkin. Toffee venyy mukavasti hampaissa ja makuelämys täyttää koko suun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani