Leader Vegeway Leader Vegeway

EHRMANN Suklaalevyraadissa

Ehrmann dessert schoko plus sahne
Tuotteen Ehrmann dessert schoko plus sahne valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ehrmann -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 12.08.2010
Purkki lupaa suklaavanukasta ja kermavaahtoa. Pinalla oleva kermavaahto yllättä positiivisesti vähäisellä keinotekoisella maullaan. Mutta, ..., mutta se vanukas: vetistä ja mautonta, maistuukin enemmän karvaalle vanilliinille kuin pehmeälle suklaalle.

Jarkko 17.02.2008
Saksanmaalla valmistettu suklaavanukas kiinnitti huomioni kaupan kylmäkaapissa ja päätin ottaa sen parin muun vanukkaan kanssa ostoskoriin. Tuoreessa muistissa on vielä viime syyskuussa järjestetyt suklaavanukasmaistelut, johon ei millään saanut mukaan kaikkia markkinoilla olevia vanukkaita. Täytyy siis tehdä tutkimustyötä näin jälkikäteenkin.

Tässä 200g purkissa on parin sentin kermakerros vanukkaan päällä, mikä vaikuttaa ihan hyvältä. Heti ensimmäisestä suupalasta huomaan kuitenkin, että vanukas on vetinen kuin mikä. Koostumus ja ulkonäkökin on sellainen puoliläpinäkyvä. Tulee aidosti sellainen tunne, että hyvää vanukasta olisi jatkettu vedellä ja tässä olisi lopputulos. Kerman maku on normaalin teollinen, mutta ei sieltä makeimmasta pästä. Kun vanukasta ja kermaa ottaa samalle lusikalle (kuten tarkoitus varmaan onkin), maku ei ole yhtä vetinen, mutta kerma loppuu ennen kuin vanukas on vähentynyt edes puoleen, joten vesileikkejä on edessäpäin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet