Leader Vegeway Leader Vegeway

EHRMANN Suklaalevyraadissa

Ehrmann grand dessert double choc
Tuotteen Ehrmann grand dessert double choc valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ehrmann -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Joona 19.06.2016
Suurehko purkillinen kaakaovanukasta, josta on arviolta noin viidennes suklaista kermavaahtoa. Vaahdon maku on erinomaisen kaakaoinen, ja sen suutuntuma on varsin onnistunut. Vanukas on lohkeavaa sorttia, mutta ei sentään sellaista tönkköä. Senkin maku on kaakaoinen, ei liian vähää tai paljoa. Hyvä vanukas!!

Jenni V 13.08.2013
2 desin vanukas ei ole nyt niin grande kuin nimi sanoo, minulle ainakin ihan normaalin kokoinen. Vanukas on rasvattomaan maitoon tehtyä kaakaovanukasta (kaakaota on jopa 1,7%), joten se ei ole maultaan kovinkaan täyteläistä, ei nyt ihan hirveän vetistäkään, mutta kaakaon maku on hyvin mieto eikä oikeastaan lainkaan suklainen. Lähinnä maistuu makealta tuo vanukasosuus. Päällä on 20% suklaakermaa, eli aika reippaanlaisesti. Kermaosuus olisi voitu nimetä myös mousseksi, rakenne on nimittäin sellaisen teollisen kerman vaahtoinen, eli paksua ja "köntsäistä". Maku on ok, vähän kaakaoon vivahtava ja tietenkin rasvainen. Loppupeleissä kerrokset olivat liian miedon makuisia suklaisuuden suhteen, double choc johtaa täysin harhaan. Ihan perus-saksalainen vanukas, ei ihmeempää.

Jarkko 11.11.2009
Nyt on vanukaspurkki mutustelijan mukaan: 200g. Näyttää ihmeen isolta purkilta. Varsinaisen suklaavanukkaan päällä on paksu kerros suklaalla tai kaakaolla maustettua kermavaahtoa. Vaahto on todella ilmavaa, hieman rasvaista ja maistuu eniten ehkä tiramisunkaltaiselta enemmän kuin suklaalta. Itse vanukas on sileää ja lohkaistavaa. Sen paras ominaisuus on ehdottomasti suuntuntuma. Kun kermavaahtoa ja vanukasta nappaa samalle lusikalle (minulla iso ruokalusikka käytössä) on maut hyvässä tasapainossa. Kermavaahdon hieman teollinen maku ei ole niin vahvasti esillä ja yhteistyö tuntuu muutenkin toimivan. Vaikka vanuskapurkki oli iso, niin kyllä minulla kuitenkin hieman harmittaa että ei tullut ostettua useampaa purkkia tätä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet