Leader Vegeway Leader Vegeway

EHRMANN Suklaalevyraadissa

Ehrmann grand dessert chocolate flavour mint
Tuotteen Ehrmann grand dessert chocolate flavour mint valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ehrmann -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Kirsi I 20.04.2015
Ruskean suklaavanukkaan päällä on teollisen mintunvihreää kermavaahtoa, väri on hyvin epäilyttävä. Makannälkään tämä kuitenkin yllättää positiivisesti, kermavaahto on tanakkaa eikä kovin vetistä ja partavaahtomaista, vanukas on pehmeää ja sileää, tuntuu mukavalta suussa. Mintun maku kermavaahdossa on raikas, muttei päällekäyvä. Parhaita valmisjälkiruokia minun makuuni.

Jenni V 11.04.2015
200g pikari rasvattomaan maitoon tehtyä suklaavanukasta, jossa on vaaleanvihreää aitoa kermavaahtoa päällä 20% eli reippaasti. Vaaleanvihreän värin olisi saanut jättää pois, se tekee ulkonäöstä teollisemman tuntuisen kuin mitä oikeasti maku onkaan. Kerma nimittäin maistuu ihan aidolta rasvaiselta kermalta, ja siinä on minttujäätelöstä tuttu kiva pipaminttuinen aromi. Rasvainen, mutta minttuaromilla raikastettu kerma sopii yhteen vanukkaan kanssa, joka yksikseen olisi aivan liian vetistä ja makean pliisua. Tykkäsin tästä yllättävänkin paljon, minttu ei tällä kertaa ollut lainkaan hyökkäävää vaan toimi loistavasti kerman joukossa, joka pelkiltään tai vaikka suklaalla maustettuna usein on liian äkläkkää. Itse suklaavanukas olisi toki voinut olla parempaa, mutta toisaalta täyteläisempi rakenne olisi tehnyt kokonaisuudesta liian rasvaisen. Siispä nelonen.

Jarkko 22.03.2015
Kipossa on kaakaovanukasta ja vihreää vaahtoa, joka on jonkinlaista mintun makuista kermavaahdonkorviketta. Mintun maku vaahdossa on melko vahva, mutta ei pistävä. Vaikuttaa siltä, että itse suklaavanukkaassa ei ole minttua lainkaan, mutta tästä on vaikea saada 100% varmuus maistelemalla, kun mintun maku on joka paikassa läsnä ja pelkkää vanukasta on vaikea päästä maistamaan räpimättä. Vaahto on erittäin teollisen oloista, mutta its evanukas on koostumukseltaan täysin kelvollista. Ei tämä maailman maukkainta ole mintun kanssa tai ilman, mutta huonompikin vanukas tuppaa olemaan ihan ookoo.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet