Leader Vegeway Leader Vegeway

EHRMANN Suklaalevyraadissa

Ehrmann grand dessert dark chocolate orange
Tuotteen Ehrmann grand dessert dark chocolate orange valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ehrmann -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Tuotannosta poistuneet, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Hanna P 13.08.2016
Tummanruskeaa vanukasta ja keltaista moussea. Ei tuoksu. Suklaavanukas kunnolla suklainen, mutta moussen hyvin kevyen hedelmäinen maku pettymys. Kokonaisuutena kuitenkin varsin passeli.

Iikka 13.08.2016
Tuoksuu ja näyttää oivalta jälkiruoalta. Tosin jokin synteettinen hajumuisto palautuu mieleen vuosikymmenten takaa. Yllättäen maut ovat todella mietoja, mutta tuplakoostumus (suklaavanukas sekä outomousse) on mitä mainioin!

Jarkko 12.08.2016
Tummaa vanukasta ja keltaoranssia vaahtoa, kaunista! Pelkässä vanukkaassakin on sen verran appelsiinin makua, että voi arvata vaahdon tulevan maun, jonka maistaminen myös vahvisti. Vaahto on todella ilmavaa ja yhdessä vanukkaan kanssakin kokonaisuus on ilmavaa, kuin ilmaa lusikoisi. Raikas ja puolikaakaoinen.

Annamari 11.08.2016
Tummaa vanukasta ja kellertävän oranssia moussea kerroksina. Mousse yksin on pehmeää ja maistuu appelsiiniltä tai ehkä pikemminkin mandariiniltä. Saisi maistua voimakkaamminkin. Vanukas hieman hämää eikä tummuudesta huolimatta maistu kovin suklaiselle. Maitosuklaavanukas voisi toimia tässä jopa paremmin, vaikka mousse kyllä tuo mukavasti kermaisuutta mukaan. Pienoinen pettymys, mutta kuitenkin neljä pistettä.

Jenni V 31.05.2016
200g pikari "tummaa" suklaavanukasta, jonka pinnalla on 20% aitoa kermaa appelsiinimehutiivisteellä maustettuna. Vanukas pohjautuuu rasvattomaan maitoon, eikä ole siis kovin tymäkkää maultaan, tosin rakenne on ihan mukavan lusikoitava. Kaakaon maku on suurin piirtein perusvanukkaan tasolla, eli mitään tummaa tämä ei todellakaan ole. Tummaa suklaata on ainesosien mukaan mukana vajaa 3%, mutta siinäkään ei ole kaakaomassaa, mitäs suklaata sellainen on?

Kermasta sen verran, että appelsiinin aromi on siinä ihan kiva, se peittää mahdolliset teolliset maut ihan kivasti sekä raikastaa vähän kokonaisuutta. Appelsiini ja kaakao on kavereita, joten kombo on ihan ok, ei kuitenkaan mikään ykkösvalinta vanukashyllystä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet