Leader Vegeway Leader Vegeway

DANONE Suklaalevyraadissa

Danone taillefine mousse au chocolat
Tuotteen Danone taillefine mousse au chocolat valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Danone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Susanna K 09.07.2008
Ilmava suklaamousse joka tuoksuu heti kaakaolle. Rakenne on niin kuohkea etten ole nähnyt pitkään aikaan. Maku valitettavasti puhuu ihan muuta, aika tunkkainen, liian sokerinen ja jotenkin likainen. Loppuhuipennukseksi suuhun jää todellä ällö olo. Piste kuitenkin moussen kuohkeudesta.

Jarkko 08.07.2008
Mitähän kevyttuotetta tämäkin on, kun niin isolla mainostetaan että rasvaa on 1,9%. Noh, kun alehintaan kaupasta löytyi, niin pakkohan tämä oli napata mukaan. Tätä myydään neljän purkin pakkauksessa, jossa jokaiselle purkille jää painoa vaatimattomat 60g. Moussethan ovat yleensäkin täynnä ilmaa, arvokasta sellaista. Noniin, pulinat pois ja purkkista kansi pois. Tuoksu on aika tyypillinen vanukastuoksu, eli sellainen aika kaakaoinen, mutta aavistuksen pistävä. Koostumus on todellakin moussemainen, ei lähelläkään vanukkaan tytinää. Erittäin ilmava mousse on myös erittäin kuivan oloinen, johtuisiko juuri rasvan puutteesta? Maussa on kaakaota kyllä enemmän kuin mitä tuoteselosteen perusteella kuvittelisi, mutta se ei ole omaan makuun ihan sieltä parhaasta päästä. Syöhän näitä, mutta... onko pakko?
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet