Leader Vegeway Leader Vegeway

DANONE Suklaalevyraadissa

Danone danio stracciatella
Tuotteen Danone danio stracciatella valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Danone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 20.04.2014
Söin välipalaksi tällaisen 180 gramman purkillisen rahkaa. Tuote ei todellakaan ole mikään terveystuote tai proteiinipommi, rasvaa ja erityisesti sokeria (yli 30 grammaa purkissa) löytyy runsain mitoin, kun taas proteiinia sellaiset "perus" 10 grammaa. Suklaatuotteen rahkasta tekee joukossa olevat tummasuklaalastuset, joita on tuotteessa ihan 2%.

Miltä tämä nyt sitten maistui? No rahkan ja vaniljajugurtin sekoitukselta lähinnä. Suklaa näkyy joukossa ja tuntuu hampaissa, mutta sitä olisi voinut olla enemmän. Rahkan koostumuskaan ei ollut niin täyteläinen kun herkuttelurahkalta olisi voinut odottaa, enemmän tuli mieleen se jugurtti, tosin makeampi sellainen. Suklaalastut olivat taas suussa jopa vähän kitkerän tuntuisia, olisin ehkä mieluummin tehnyt toisin päin ja laittanut runsaammin suklaata joukkoon, maitosuklaista sellaista, ja vähentänyt vastaavasti rahkan makeutta. Ihan ok syötävää tämä oli näinkin, mutta terveellisempi vaihtoehto on heittää rasvattoman jugurtin joukkoon suklaamysliä, ja makukokemuksessa päästään hyvin lähelle tätä.

Jarkko 01.10.2009
Tämä vanukaspurkin näköinen astia pitää oikeasti sisällään suklaamururahkaa (tuoteselosteen mukaan), joten olettaisi sen maistuvan varsin erille kuin vanukkaat. Niin tekeekin. Jo tuoksu kielii rahkan happamuudesta. Rahka on valkoista ja seassa näkyy suklaamurusia. Syödessä rahka maistuu varsin raikkaalta, ihan kuin jotain puolikirpakkaa marjarahkaa söisi. Seassa olevat suklaalastut eivät kyllä lusikoidessa maistu yhtään miltään, mutta kun itse rahka on nielty jäävät suklaahiutaleet suuhun pyörimään. Niiden maku on tuolloinkin aika mitäänsanomaton, joten melkein toivoisi niiden puuttuvan kokonaan. Kokonaisuutena kuitenkin lähes kelvollinen rahkatuote, jolta ei kuitenkaan suklaamaisuutta kannata odottaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet