Leader Vegeway Leader Vegeway

DANONE Suklaalevyraadissa

Danone danette duo chocolate
Tuotteen Danone danette duo chocolate valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Danone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 22.05.2017
Pieni reilun desin purkki suklaavanukasta ja kermavaahtoa. Oho, kermavaahtoa on melkein noin puolet, nyt varmasti riittää joka lusikalliseen... Olisi vaan kyllä saanut olla paremman makuista, pahaa teollista höttöähän se oli, ja rasvaisen makuista. Suklaavanukkaassakin on joku paha sivumaku, ja kokonaisuudessaan tämä maistui halvimmalta mahdolliselta saksalais-vanukassetiltä. Juuri ja juuri syötävää mutta ihan kakkosen alarajoille osuu.

Jarkko 11.01.2014
No jopas. Ei ole kermavaahdonkaltaista säästelty tätä purkitettaessa. Väittäisinpä, että tilavuudella mitattuna tässä purkissa on varmaan enemmän kermavaahtoa kuin vanukasta. Vanukas ei valitettavasti ole lohkeavaa sorttia. Makukokonaisuus on jotenkin vetisen oloinen enkä oikein saa selvää johtuuko se vanukkaasta vai kermasta. Jostakin se kuitenkin johtuu ja siksi tämän vanukkaan on tyytyminen keskinkertaiseen arvosanaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet