Leader Vegeway Leader Vegeway

DANONE Suklaalevyraadissa

Danone danette p'tite chocolat & lait
Tuotteen Danone danette p'tite chocolat & lait valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Danone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 15.08.2014
Vanukasta teki mieli ja tämä nyt sattui ekaksi silmään. Selkeästi lapsille suunnattu tuote on koristeltu Disney-hahmoilla ja sisältää kuusi 70-grammaista minipurkkia maito- ja suklaavanukasta. Minulle purkit ovat ihan naurettavan pieniä, joten vetelen kerralla kolme. Purkeissa on valkoista ja ruskeaa vanukasta pystyraitoina puolet ja puolet. Kokeilen kolmea eri syömistapaa; ekassa syön valkoisen ensin, toisessa ruskean ja kolmannessa sekoitan raidat keskenään vaaleanruskeaksi vanukkaaksi. Syömistavalla ei tosin ollut makukokemukseen suurempaa vaikutusta.

Valkoinen maitovanukas on harvinaisen mautonta, olisin edes laittanut sekaan vaniljaa tai jotakin muuta kuin sokeria. Suklaavanukkaassa oli aitoa suklaata prosentin verran ja lisäksi kaakaojauhetta. Maku oli sellainen perusvanukas, mutta mielestäni tuoreeseen maitoon tehty vanukas olisi kyllä ollut parempaa. Nyt olen maistavinani halvan saksalaissuklaan sivumaun vanukkaasta. Mitä rakenteeseen tulee, olisin todennäköisesti pitänyt enemmän hyytelömäisemmästä versiosta; nyt vanukas oli aika juoksevaa, ei tosin vetistä. Lapsille ihan kivoja, mutta jatkossa minä jätän nämä kylmähyllyyn.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet