Mainospaikka vapaana

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone minis milk with white chocolate cream filling
Tuotteen Toblerone minis milk with white chocolate cream filling valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Päivi 06.11.2008
Jaahas, mini-Tobleroneja. Taitan palasen ja sisällä näyttää olevan jotakin vaaleaa täytettä. Nougatin palasia tulee suuhun heti. Suklaa hyvää ja laadukasta. Pala häviää niin nopeasti, että onneksi patukassa on vielä pari palaa. Valkoinen on jotakin kreemiä ja tulee sellainen Kindermäinen makuelämys. Loppujen lopuksi tämä on aika keskinkertainen tuote. Pisteen kanssa menee kyl pohtimiseksi. Ei taida ihan neloseen riittää. Annan kolme.

Antti M 06.11.2008
Kolmen palan minipatukka tutussa vuorenhuippumuotissa. Todella mitäänsanomatonta maito- ja valkosuklaata yhdistettynä eli ei tälle oikein jaksa lämmetä. Hieman liian makeata, että useampaa jaksaisi maistella mutta ehkäpä tämä kuitenkin kipuaa keskitasolle noin yleisesti vaikka Tobleronena onkin se heikoin lenkki pelkän valkosuklaan jälkeen mielestäni...

Jarkko 17.10.2008
Nämäs on todellas minis. Yhteen patukkaan mahtuu ainoastaan kolme vuorenhuippua, ja nekin jäävät aika matalaksi. Roonien täytteenä on poikkeuksellisesti miellyttävää valkosuklaakreemiä, joka sellaisenaan maistuisi, mutta lisäksi tässä on sitä Tobleronelle ominaista hunajamanteli-nougatia palasina, joka häiritsee makunautintoa. Onneksi hunajapalat jäävät makunsa puolesta sen verran paitsioon, että kokonaisuus maistuu kuitenkin varsin miellyttävälle. Ainoa miinus tulee juuri noista nougathiutaleista, jotka eivät tunnu yhtään mukavilta suussa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset