Laatusuklaa

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone crunchy almonds
Tuotteen Toblerone crunchy almonds valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 03.09.2013
400 gramman "patukka" lähti maistoon ja kerralla söin kaksi 25 g palaa. Suklaa on perinteistä toblerone goldia eli maitosuklaata, jonka tuoksua olen aina pitänyt liian imelänä ja outona. Ilokseni patukasta kuitenkin löytyy erittäin runsaasti rapeaa, suolaista ja paahteista mantelipalaa, ja hunajakrokanttia on aika vähän. Suola on aika voimakas, ja olisin yhdistänyt sen ehkä mieluummin tummaan suklaaseen. Manteleiden rapeus on yllättävänkin "pehmeää", välillä mantelit tuntuvat riisipuffeilta. Tämänkin koin positiivisena, sillä usein liian terävät palat raapivat kitalakea. Maitosuklaan aromista en kuitenkaan niin hirveästi välitä, joten perussuklaaksi tämä kategorisoituu. Tummalla suklaalla olisi varmaan irronnut enemmänkin pisteitä.

Kirsi I 21.05.2013
Paksu kolmionmuotoinen maitosuklaapalanen, jossa Tobleronen tuttuun sattumien hunajamakuun on lisätty reilulla kädellä karkeaa mantelirouhetta. Mantelit on sopivasti karamellisoitu ja suolattu. Runsaat rapsakat sattumat parantavat perustobleronemaitosuklaan ja kokonaisuus toimii makuuni hyvin.

Iikka 27.03.2013
Kookkaita maitosuklaisia jo niin tuttuja Mattenhornin-mallisia palasia on silmieni edessä peräti kolme kappaletta. Luulisi pikkunälän katoavan. Tätä pähkinäistä ja siirappista herkkua mutustaessani muistelen lapsuuttani jolloin Toblerone on luksustuote, jota tuotiin ulkomailta. Sehän maistuu jo senkin takia paremmalta kuin normisuklaa. Huomaan sotkevani sormeni irroittaessani kahta viimeistä palaa toisistaan. Suklaa on makea, rouskuteltava kokonaisuus. Niin täyteläinen, että jätän kolmannen palasen illemmalle. Mutta hyvä, laadukas tuote. Ilmeisesti pähkinät ovat tässä uutuutena.

Hanna P 26.03.2013
Isoja ruskeita Toblerone-komioita, nam! Isompia ja pienempiä vaaleita sattumia joukossa. Tuoksu pähkinäinen. Hauskaa rouskuteltavaa. Makeaa on ja lisäksi sokerinen suutuntuma. Hieman nougatinkin makua. Ei kovin raikas eli isommasta määrästä voi tulla ähky, mutta aivan mukavan ruokaisia rouskuttelusuklaa.

Jarkko 26.01.2013
Tää on tobleronea, jossa normaalien möhkyröitten lisäksi suolattuja karamellisoituja manteleita murskeena. Toblerone ei ole koskaan ollut herkkuani, mutta täytyy sanoa, että pieni suolaripaus ja perinteisiä möhkäreitä kovemmat lisämurskeet parantavat ehdottomasti tuotetta. Hampaisiinhan tästäkin toki tarttuu kaikki mahdollinen, eli perinteiset ja lisämöhkäreet. Suklaa on tavanomaista maitosuklaata, hieman makean suuntaan kallistuvaa, mutta ihan asiallista. Ei tämäkään toble minua vielä käännyttänyt, mutta nyt ainakin tiedän, että toivoa on, kunhan keksivät sen ultrareseptin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani