Mainospaikka vapaana

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone milk mini
Tuotteen Toblerone milk mini valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 09.02.2016
Pieni kolmen minikokoisen palan toblerone-patukka. Tuoksuu vienosti maitosuklaalle, mutta ei tutulle Tobleronelle. Makukin on jotenkin todella mieto. Pitää ihan melkein kuin kuvitella, että tästä löytää sen tobleronelle tyypillisen mantelin ja hunajan maun. Ja varmaan johtuen patukan pienestä koosta, tässä myös suklaan sisällä olevat mantelisattumat ovat tavallista iiiisoa tobleronea pienempiä ja niiden maku on ehkä sen vuoksi enemmän piilossa. Ja mikä on yllättävää, jään jopa kaipaamaan niitä yleensä tuttuja hampaaseen tarttuvia palasia! Tämä tuntuu ja maistuu ihan tavalliselta makealta maitosuklaalta, ei edes kovin hyvältä sellaiselta. Yleensä tobleronesta kyllä pidän, mutta tämä minikoko ei toimi, johtuen mm. mauttomuudesta ja "kesystä" suutuntumasta ja rakenteesta. Mitä tästä opimme, koolla on väliä!

Jenni V 04.06.2013
Minikokoisia (12,5g) 3 pienen palan tobleroneja yksittäiskäärittynä pussissa. Kääreet ovat kullanvärisiä, ja niissä on avausnauha. Kylkeen on saatu mahdutettua toblerone-teksti. Eli ihan toblerone-brändin perinnettä seurailee. Suklaa on samanmakuista kuin muunkin kokoisissa maitosuklaatobleroneissa, eli makuuni hiukan ylimakeaa, ja kurkkuun jää jälkimauksi pistävä tunne. Ei suklaa silti pahaa ole, manteli-hunajapalaset sopivat suklaaseen hyvin. Pienessä koossa on monta plussaa, eli makeus ei niin paljon haittaa, ja lisäksi tuntuu että hampaaseen tarttuvat hunajakököt ja mantelirouhe ovat tässä versiossa pienemmäksi hakattuna, joten nekään eivät niin paljon häiritse. Toisaalta olen pitänyt siitä, että pohjaosan ja huippujen kököt ovat keskenään eri kokoisia, mineissä taas tuntui että koko suklaa on ihan saman rakenteista. Noh, joka tapauksessa 3 pistettä, ihan hyvää mutta ei erikoista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset