Laatusuklaa

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone crispy coconut
Tuotteen Toblerone crispy coconut valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 08.12.2018
Sokkomaistelu: Tobleronea suuri pala. Rohisevuutta löytää , maku tuo mieleen ranskalaistyylisen nougatin. Jälkimaussa on perinteisempi tobleronen maku, hunajaa yms. Vähän liian makeaa. Tällä kertaa ei tarttunut niin vahvasti hampaisiin kuin yleensä Toblerone tekee.

Iikka 20.11.2018
Tutun näköinen palanen. Maussa on lisänä kookosta, mutta onneksi miedosti laitettuna. Sokeria / hunajaa löytää senkin edestä, jopa hampaisiin tarttuu. En muista onko originaalissa hunajan makua, mutta tästä sitä olen löytävinäni. Todella makea (joka saattaa olla negatiivinenkin seikka).

Hanna P 20.10.2018
Jättipalasia Tobleronea valkoisin sattumin joukossaan. Jee, kookos tuoksuu! Toblerone on lähtökohtaisesti hyvää, mutta tämä on kyllä aivan erityisen hyvää. Eihän tämä toki ole raikkautta nähnytkään ja äkkiä tulee ähky näistä, mutta se maku....syntisen hyvää! Rasvaista, rohisevaa ja reilut lohkot...suklaata parhaimmillaan!

Janne J 13.10.2018
Kutsuva makea tuoksu näissä kovasti Tobleronen näköisissä suklaissa. Rakenteeltaan pehmeähköä ja vaalean suklaan seassa runsaslukuisina olevat vaaleat hippuset paljastuivat hetimmiten kookokseksi. Hunajakin maistuu. Makean puoleinen, mutta kaiken kaikkiaan ihan pätevä yhdistelmä. Mikään ei ärsyttänyt, joskin muistikuvat klassisista Tobleroneista ovat vielä paremmat.

Taneli 13.10.2018
Pehmeää maitosuklaata, jossa alkuperäistä vähemmän nougatia ja lisäksi kookosta. Jälkimmäisen lisääminen sopii yhdistelmään, mutta kokonaisuuteen jää kehittämisen varaa. Olisin toivonut enemmän nougatia ja pitäen nykyisen nougatin ja kookoksen määrällisen suhteen samana. Alkuperäinen oli parempi.

Jenni V 13.10.2016
Tuttu "huippusuklaa" eli kolmionmuotoisia suklaanpaloja, gold-maitosuklaatobo maustettuna 11% kookoshiutaleilla. Maitosuklaa on huoneenlämpöisenä kovin makeaa ja siinä on pistävä sivumaku, se ei miellytä. Kookos on ihan kiva lisä, mutta tuo suklaan pistävyys jää ikävänä jälkimakuna kurkkuun. Kookoksisuus on oikeastaan yllättävänkin mietoa. Kakkonen, suklaan laatu ei ihan tarpeeksi vakuuta, ja kookoskin oli vähän sellaista kovan kuivahkoa ja toisaalta suklaa liian helposti sulavaa, rakenne ei siis aivan toiminut.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani