Laatusuklaa

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone milk
Tuotteen Toblerone milk valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Olli P 24.07.2014
Tuttuja maitosuklaakolmioita, jossa seassa hunajaa & mantelia nougatin kera. Täyteläistä, makeaa suklaata. Makeus on hieman erilaista kuin ”normi” maitosuklaassa: tässä makeus tuo hunajamaisen fiiliksen eikä sokerisena joka on ehdottomasti positiivinen asia. Pehmeää, joskin hitaahkosti massoittuvaa suklaata. Massa ei jää liiemmin lopussa suun perukoille pyörimään, mutta makeuden fiilis jää jälkimauksi. Yksi isohko miinus tässä on ja se on tahnamaisissa mantelipaloissa joita seassa on kohtuu paljon ja tarttuvat hampaisiin ikävähkösti. Muuten makeaa ja mukavaa maiskuteltavaa, kunhan on jotain nestettä kaverina (kaffipöydän varma hitti). Paremmalla tuntumalla olisi vitosen tuote, mutta mantelit... tästä huolimatta mukava tätä on välillä naatiskella.

Jenni V 25.07.2012
Pienenä inhosin tätä toblerone-makua, vaikka olin jo silloin suklaaholisti niin tätä en suostunut syömään. Nyt maku on muuttunut, ja pidän tästä erityisesti sen takia, että se on erilaista tavalliseen maitosuklaaseen verrattuna, varmaan hunaja antaa siihen sellaisen jännän twistin. Silti pidän edelleen muista toblerone-mauista enemmän.

Reeta 22.05.2008
Kolmiopaloja jonossa: muistuttaa ihan vuoria, mikä tarkoituksenakin. Onhan tämä sveitsiläistä. Nougat jää hampaisiin kivasti jälkipureskeltavaksi. Hunaja tuo mukavan säväyksen. Tätä tuon laivareissuilta, mutta nimenomaan niitä isoja pakkauksia. Nyt olen oppinut ostamaan pieniä Toblerone -patukoita lähikaupasta.

Antti M 17.05.2008
Legendaarinen Toblerone, joka varsinkin isona 400g tai jopa 4kg halkona on aivan pistämätön suklaatuote! Pienemmissä versioissa ei ole ihan sitä samaa vetovoimaa mutta näissä isommissa paloissa on myös isompia paloja hunajaa ja mantelia, joten kelpaa aivan loistavasti ja aina. Nyt kun on samankaltainen Swiss Delice Chocobloc tiedossa, niin ei tämä aivan täysin samalle tasolle yllä mutta omaan makuuni silti viiden pisteen suklaa!

Meeri 11.01.2008
Palat ovat näppärän muotoisia ja suklaassa maistuvat voimakkaasti hunaja, pähkinä ja nougat. Juuri hunajan maku erottaa Tobleronen muista suklaista. Nougatin palat ovat sitkeitä ja tarttuvat hampaisiin, minkä vuoksi en voi antaa ihan täysiä pisteitä. Ihanaa vaihtelua tavallisiin pähkinäsuklaisiin.

Salla Elina Salo 12.05.2007
Erittäin nautinnollista maitosuklaata. Makuelämys alkaa jo suklaan ulkonäöstä – jono vuorenhuippuja! Muuten täyden viiden pisteen suklaa, mutta miinusta täytyy antaa hampaisiin takertuvista mantelinpaloista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani