Laatusuklaa

TOBLERONE Suklaalevyraadissa

Toblerone tiny milk/crunchy almonds/white
Tuotteen Toblerone tiny milk/crunchy almonds/white valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Toblerone -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 18.01.2019
Uutuusmix, jossa tumman tiny-tobon tilalle on lykätty crunchy almonds-variantti. 8g minipatukat ovat kivoja kooltaan. Onkohan tinyt olleet ennen pari grammaa pienempiä? Nyt mielestäni oltiin jo paremmassa koossa, mukavia suupaloja.

Crunchy almonds: Aika lailla goldimainen maku, ehkä vähän rapsakampi ja suolaisempi mutta ei sanottavasti mantelisempi kuin perusmaitoversiossa. Kun en ole Tobleronen maitosuklaan ylin ystävä, niin annan näille kolmosen, kivaa naposteltavaa mutta ei sen enempää.

Valkosuklaa: En olekaan pitkään aikaan saanut valkoista toboa ja kyllähän siitä tulee lapsuusmuistot mieleen. Sopiva suupala ja sopivasti hunaja-mantelikrokanttia. Taivun neloseen.

Maitosuklaa: Tuttua perus-toblea, jossa on vahva ominaismakunsa, josta en ole koskaan liiemmin välittänyt. Vähän liian makeaa myös makuuni. Kolmonen.

Keskiarvona 3,33 joka pyöristyy kolmeen. Kiva tuliainen ja riittoisa pussi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani