Leader Vegeway Leader Vegeway

J.D. GROSS Suklaalevyraadissa

J.D. Gross Ecuador orange 70%
Tuotteen J.D. Gross Ecuador orange 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki J.D. Gross -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Saara 04.02.2013
Nämä suklaatuotteet ovat Lidlistä ostetuiksi arvokkaan näköisiä, ja mikäli oikein olen ymmärtänyt, aika lailla laadukkaitakin. Tässäkin levysessä on isot, neliskanttiset ja koristellut palat; aika jälkiruokamaiset ja mahtipontiset siis. Suklaa on hyvin lohkeavaa, mutta koostumukseltaan kovaa ja aika kuivakkaa. Lievätkö tämän syynä mukaan ripotellut appelsiininkuorenpalat? Oikea raaka-aine luo hyvin appelsiinin makua, joka sopiikin mainiosti tumman suklaan pariksi, mutta jostakin syystä kuivakkuus antaa myös illuusion paljon tummemmasta suklaasta kuin 70%. Kuitenkin tästä puuttuu sellainen suussasulavuus, pehmeys ja vivahteikkuus, joita joissakin tummimman prosenttiryhmän suklaissa on. Huonosta tuotteesta ei ole missään nimessä kyse, mutta korjailun varaakin löytyy.

Hannu S 24.10.2010
Appelsiini potkii hyvin itseään esille hurmaavan tumman suklaan seasta. Palakoko suklaassa on iso. Tuotteessa on nähty myöskin vaivaa mietittäessä tuotteen visuaalista puolta. Suklaassa on päällä hieno yrityksen logo. Tätä voi tarjota hienoissa linnankutsuissa, sekä erilaisissa juhlatilaisuuksissa. Tämä suklaa on suklaiden ehdotonta aatelia.

Nina M 22.10.2010
Isot, kauniit ja hienolla logolla koristellut palat. Maultaan ja tuoksultaan tumma ja voimakas. Appelsiini oikein hyökkää kimppuun niin suussa kuin myös nenässä. Varmaan appelsiinisuklaan ystäville loistava suklaa.

Aki 02.10.2010
Suklaaseen, kun lisää appelsiinia, ei ainakaan pahasti voi metsään mennä. Ei tässäkään tapauksessa, vaikka ehkä aavistuksen liikaa appelsiini tuli läpi. Rakenne mukavan pehmeää, mutta ei liian löysää, tuoksu ja ulkonäkö miellytti myös.

Oskari 16.05.2010
Maku seurailee Ecuador-sarjan laadukkaan tumman suklaan makua. Erittäin maukasta ja raikasta tummaa suklaata. Huomattavasti parempaa, kuin Ecuador-sarjan vadelma.

Miriam 25.04.2010
Iso palakoko, tuoksu tumman suklainen, jossa voimakas appelsiinin vivahde. Suklaa todella tummaa. Appelsiinihiput tuntuvat suussa ja maistuvat voimakkaasti. Hyvää! Rakenne on ihanan pehmeä, suklaa todella hyvää, miinusta siitä, että hiput tarttuvat hampaisiin.

Sanni 25.04.2010
Appelsiinilta houkuttelevasti tuoksuva tumma suklaa. Suklaasta erottaa selvästi appelsiin maun ja se sopii hyvin tumman suklaan maun kanssa. Suklaa tosin oli vähän lian tummaa makuuni ja olisin kaivannut makeutta lisää.

Marika 15.04.2010
Komia pala J.D.Grossin suklaata jälleen. Minä sitten pidän näiden ulkonäöstä :) Tuoksuu upeasti appelsiinille. Tumman suklaan maku on hieman hapan aivan kuten perus-Ecuadorissa. Oikein hyvää. Tumma suklaa ja appelsiininkuoren palat sopivat yleensä hyvin yhteen, ja niin tässäkin.

Jarkko 23.02.2010
Kun pahvikääreen avaa, lehahtaa ilmoille herkullinen appelsiinin tuoksu. Tämän jälkeenkin suklaa tuoksuu lähes yksinomaan appelsiinille. Puraistessa palasen kaakaon makukin nousee appelsiinin rinnalle, mutta ei pääse ohi. Vaikka olen monesti nauttinut appelsiinin makuisista suklaista, niin en kuitenkaan erikoisemmin innostu näistä pienistä murusista eli appelsiininpalasista suklaan seassa. Minusta ne häiritsevät nautintoa ainakin silloin, kun suklaata yrittää makustella imeskelemällä. Kyseinen tuote siis soveltuu paremmin pureskeluun. Tai no, silloin ne suikaleet tuntuu tarttuvan hammaskoloihin, joita et edes tiennyt omaavasi, mutta onneksi muruset ovat kumimaisen pehmeitä. Haluaisin niin kovasti tykätä tästä suklaasta, mutta jokin tässä häiritsee. Ainakin se häiritsee, että en varsinaisesti osaa nimetä sitä, mikä tässä häiritsee. No, eurokuuskyt liiteristä ei ole paha hinta tällaiselle, mutta arvosana menee vain maulle, ei hinta-laadulle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet