Laatusuklaa

SCHÄR Suklaalevyraadissa

Schär pausa ciok
Tuotteen Schär pausa ciok valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Schär -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Annamari 06.03.2019
Ohut suklaakuori kätkee alleen höttöistä sokerikakkua, jonka välissä on vähän valkeaa kreemiä. Suklaa maistuu miedosti. Kaikin puolin miedonmakuinen ja jopa mauton. Kätevä yksittäispakkaus. Syö, mutta en kyllä ostaisi, en edes gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle vieraalle.

Jenni V 08.06.2016
35-grammainen gluteeniton yksittäispakattu leivos, jossa on ohuen ohut kaakaoinen kuorrute, tummempi kaakaokoristeraita ja sisällä vaaleaa pehmeää kakkua välissään kerros valkoista kreemiä. Kaakaoinen kuorrute on erittäin ohut ja teollisen oloinen, ja teollisuus maistuu myös kaikissa muissa komponenteissa. Kakku ei ole varsinaisesti murenevan kuivaa, mutta se maistuu täsmälleen sille kun ne lämpimästä myytävät kaupan vaaleat "suklaa"kuorrutteiset saksalaista alkuperää olevat kakut, eli ei kovin hyvälle. Aromina on ilmeisesti käytetty jotain rommia tai vastaavaa. En ostaisi keliaakikon kiusaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset