Laatusuklaa

KANTOLAN Suklaalevyraadissa

Kantolan ballerina nougat
Tuotteen Kantolan ballerina nougat valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kantolan -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 18.12.2014
180-grammainen pötkö ruottinmaalla suosittuja täytekeksejä, joissa pohjaosa on tähtikuvioitu vaaleahko kaakaokeksi ja kantena on vaalea keksi. Täytteenä on 25% kaakaojauhetta ja hasselpähkinää sisältävää kreemiä, ja kreemi pilkottaa kivasti kansikeksin pyöreästä reiästä.

Tuoksu on teollinen, en pidä siitä lainkaan. Yritän taittaa keksejä irti maistaakseni niitä pelkiltään, mutta huomaan että keksit ovat rakenteeltaan todella kovia, ja irrottaminen yllättävän hankalaa. Jotenkin puuhassa kuitenkin onnistun, ja totean, ettei maku ole rakennetta ja tuoksua yhtään parempi. Molemmat keksit ovat liian makeita kuivia, vaaleassa on teollinen leivinjauheinen maku, ja kaakaokeksi hädin tuskin maistuu kaakaolle. Täytettä on ehkä millin kerros muualla kuin reiän kohdalla, mutta siinä on kuitenkin vahva hasselpähkinätahnainen maku. Plussaa siitä että täyte maistuu jollekin, mutta koska en pidä hasselpähkinätahnoista, niin tuokaan ei minua keksissä vakuuttanut. Siispä kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset