Laatusuklaa

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev valge sokolaad mustika ja õhitud riisiga
Tuotteen Kalev valge sokolaad mustika ja õhitud riisiga valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,64 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Riisisuklaat, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 17.01.2020
100g levy valkoista suklaata, jonka joukossa on erittäin reippaasti riisimurokrispiä ja pieniä mustikkavalmistekuutioita, joissa kait enimmäkseen kuitenkin oli omenasosetta. Suklaa tuoksuu hyvälle, mutta valitettavasti maku on yllättävänkin kitkerä, ja sanoisin myös että aavistuksen hapan. En tykkää myöskään hampaisiin tiukasti tarttuvan marmeladin rakenteesta. Kakkonen.

Joona 14.02.2016
Valkosuklaata, jossa runsaasti mustikkasattumia, ja tuoksustakaan ei erota mustikan seasta valkosuklaata ollenkaan. Suklaa sisältää myös puffattua (?) riisiä 4 %, ja silmämääräisesti sitä on paljon enemmän. Makua hallitsee ensin herkullinen valkosuklaa, ja mustikka on "kakkossijalla". Puffatut riisit rouskuvat ihanasti hampaissa. Vaikka mustikanpalat ovatkin sitkeitä, niin plussaa kuitenkin siitä, että mustikat ovat aitoja eivätkä mitään esanssiplöhjöjä. Hyvä valkosuklaa.

Veli-Matti 20.12.2012
Valkosuklaata runsaan pohjakrispin ja mustikkasattumien kanssa. Tosin mustikasta on jäljellä lähinnä väri ja tuntuma, sillä maku taisi kadota valmistusprosessin aikana. Sinällään hauskaa syötävää, mutta maku itsessään on pettymys. Valkosuklaaksi kuitenkin kelpoa tavaraa, etenkin jos tykkää sokerisuudesta.

Aki 13.12.2012
Valkosuklaata, jossa riisiä ja joku marja, josta en saa selvää. Rakenteeltaan suklaakeksimäinen, vaikkakin riisin määrä suhteellisen vähäinen. Muutama pala menee, mutta sen jälkeen alkaa makeus tökkiä. Valkosuklaaksi aivan ok tuote.

Oskari 28.10.2010
Valkoista suklaata paksuina paloina. Seassa riisiä ja jotakin marjaa... Aika tunnistamaton maku. Kokonaisuus toimii silti hyvin ja erityiskiitosta saa hyvä "suutuntuma"!

Marika 15.10.2010
Tuoksu on miellyttävän mustikkainen. Puraistessa alkuvaikutelma on todella kiva sekoitus riisisuklaan keveyttä ja marjaisaa valkosuklaata. Tässä vaiheessa olisin vielä valmis antamaan nelosen, mutta vähitellen voimistuva makea tunkkaisuus lässäyttää pisteet kolmoseen.

Kirsi I 12.08.2010
Muistanpa vielä ajan, jolloin kuulin vasta huhuja valkosuklaasta, jota suomalaiset kantoivat Tallinnasta "kilokaupalla" itselleen ja tuliaisiksi. Satuin löytämään kyseistä herkkua Turun Sokokselta ja ostin uteliaisuuttani, vaikka valkosuklaa ei olekaan suosikkiani. Olihan se hyvää, mustikanmakua sopivasti ja riisisuklaa oli silloin ihana yllätys, koska sitä en osannut odottaa huhujen perusteella. Tänä kesänä ostin pitkästä aikaa verratakseni sveitsiläisiin mustikkasuklaisiin. Kalev'n suklaan kruunaa riisi suklaan joukossa, mustikkaa sveitsiläisessä on enemmän, mutta Kalev'n mustikat ovat isompia ja aidomman kuivatun mustikan tuntuisia.

Vappu 15.05.2009
Valkoista suklaata, jossa riisicrispejä ja mustikkamarmeladipaloja. Todella onnistunut makuyhdistelmä! Tuoksu mustikkainen ja makea. Valkoinen suklaa ihanaa, crispit tuovat rapsakkuutta ja mustikan maku on voimakas ja aidon oloinen. Laadukkaan tuntuinen tuote. Tätä ostan varmasti uudelleenkin, vaikka en varsinainen valkoisen suklaan ystävä olekaan.

Anja 25.02.2009
Valkosuklaa joka tuoksuu mustikalle. Kovin makea. Sisällä myös jonkinlaisia murusia.

Tuula 22.12.2008
Ihan kiva tuote.

Salla M 22.12.2008
Pitkä jälkimaku, mustikka tulee pintaan hienosti, keksimäinen rakenne kiva.

Kaisa 22.12.2008
Ei- valkoisen suklaan ystävän lähtökohdista käsin miellyttävä yllätys. Mustikkaa riittävästi tasaamassa valkoista perusmakua joka ei minulle oikein merkitse aina suklaata. Rakenne hyvä, palakoko sopiva. Makeus lahden tämän puolen suklaisiin tottuneelle liikaa.

Tytti 11.12.2008
Valkoista levysuklaata, tuoksuu vadelmaiselle. Suklaan läpi kuultaa jotain tummempaa ja pohjapuolelta tarkasteltuna näkyy vaaleaa rouhetta. Napakka pala, josta puraisu tuo esiin miellyttävän yhdistelmän valkoista suklaata, makeaa marjaa ja rapeaa krispiä. Tämä on hyvä ja makea jälkiruokasuklaa, muutama pala riittää.

Saila 09.12.2008
Hedelmäisen tuoksuista valkosuklaata, olisiko aprikoosia? Hyvää vaihtelua. Mukava koostumus.

Antti M 30.11.2008
Armottoman makeaa 'suklaata' mustikkaisin sattumin; riisiä en tainnut edes huomata. En ole muutenkaan friikahtanut voipalojen imeskelyyn, joten kakkonen on ihan siedettävä arvosana tämäntyyppiselle oksetukselle. Rakeisen oloista on koostumus, eikä kovin laadukkaalta vaikuta - kääreet ovat kyllä houkuttelevat nykyversiossa, joten siitä plussaa tuotteelle. Kun ei Uppoa, niin ei vain uppoa...

Reeta 30.11.2008
Yllättävän hyvää valkosuklaata! Crispyä ja raikkautta. Maiskahtaa sitrukselle, mutta taitaapi olla jotain marjoja tai jopa rusinaa. Enpä onnistunut erottamaan! Mutta HYVÄÄ ON!

Miriam 15.11.2008
Ulkonäkö siisti. Tuoksu marjaisen makea. Tämä ON hyvää. Tuo kyllä mieleen suihkusaippuan tuoksultaan. Laadukasta valkoista suklaata. Joukossa mukavasti crispiä. Imeskeltäessä selvät oikeat mustikat maistuvat kunnolla. Aito!

Päivi 02.03.2008
Tästä tuotteesta olen kuullut paljon ja nyt halusin itse kokeilla mitä mieltä minä olen. Tuoksuu hieman mustikalta. Hyvää valkosuklaata. Riisit raksuu suussa. Makeaa. Tässä on reilusti mustikoita. Erittäin hyvää. Jälkimaku makea ja mustikkainen. Kyllä, yhdyn kuultuihin mielipiteisiin, että tämä on todella hyvää ja suositeltavaa.

Minna Hi 17.01.2008
Valkosuklaa, tuoksuu mustikkaiselta. Maku on hiukan hapan. Riisimurot eivät ole rapeita vaan hieman sitkeitä. Mustikat eivät ole aitoja vaan sinisiä mustikan makuisia möykkyjä, ihan hyviä kylläkin. Suklaa ei ole liian makea vaan juuri sopiva. Yllättävän hyvä, olin turhaan ennakkoluuloinen. Onneksi levy on iso (300g) :)

Janne J 14.08.2007
Nam, tuoksahtaa selvästi aidolle mustikalle. Riisit tuntuvat ja maistuvat kokonaisuudessa yllättävän vähän, mustikat sen sijaan miellyttävän paljon. Valkosuklaa on tyypilliseen tapaan melko makeaa, mutta se tarjoaa mustikalle sopivaa vastapainoa, eikä mitenkään ärsytä. Onnistunut tuote lajissaan.

Antti K 09.08.2007
Mystiikka, riisimurosuklaa kalevilta: Riisiä ei paljoa maista ja se ei tunnu eikä rousku, joten suklaa maistuu aikalailla kultasuklaa mustikkavalkosuklaalta. Kummiskin palat ovat pienempiä ja suklaa ei maistu yhtä suussasulavalle sekä marjan palat jäävät hampaidenväliin.

Susanna K 12.07.2007
Valkosuklaa, jonka seassa riisimuron palasia ja kuivattua mustikkaa. Kokonaisuus toimii mielestäni hyvin. Suklaan oma maku tulee esille omanaan, samoin riisimurot ja mustikka. Hyvä kokonaisuus ja makeus.

Jarkko 12.07.2007
Riisimuroja ja mustikkaa valkosuklaassa. Ei ainakaan ennakkoon lainkaan pelottavan kuuloinen yhdistelmä. Riisimurot ovat kovahkoja ja mustikka on koostumukseltaan Kalevin suklaista tuttua kumipallojuttua (hyvässä mielessä). Mustikan maku on marjainen, mutta osaisinko sokkona arvata sitä mustikaksi, en tiedä, luultavimmin en. Erittäin hyvää tämä on, mutta nuo riisimurot ovat niin kovia, että häiritsevät koko ajan. Siksi pistemäärä tipahtaa maksimista.

Salla Elina Salo 18.03.2007
Valkoista riisisuklaata mustikkapaloilla. Jättäisin jommankumman pois, joko riisin tai mustikan – yhdessä eivät toimi. Tulee vain tuntu, että samaan palaan on tungettu liikaa ainesosia. Mustikka maistuu ihan aidolta, oikealta mustikalta ja se jää kivasti suuhun pyörimään. Valkosuklaa maistuu heikosti, ehkä juuri liikatäytteen vuoksi. Jälkimaku on mustikkamaitoinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani