Leader Vegeway

KALEV Suklaalevyraadissa

Kalev Tiina
Tuotteen Kalev Tiina valmistusmaa on Viro. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Kalev -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 06.02.2017
Yksittäiskääritty marmeladityyppinen makeinen tummalla suklaakuorrutuksella. Koostumus on pehmeä, ei ihan marmeladille tyypillinen, inhan lähmäinen. Makukaan ei ole häävi. Alkoholia tämä ilmeisesti sisältää, mutta se ei mielestäni maistu selvästi. Pahaa tämä joka tapauksessa on.

Jenni V 18.02.2016
Semitummalla suklaalla kuorrutettuja violettiin kääreeseen käärittyjä marmeladimakeisia. Marmeladin mauksi oli valittu rommi, mikähän tässä rommin maussa on se juttu Kaleville, kun sitä tuntuu olevan joka tuotteessa? Tämä Tiina on kyllä nettisivujen mukaan varsin perinteikäs tuote, omaten jo 60 vuoden historian. Tuotteessa on brandyä ja viinaa, minkä kyllä maistaa, mikään lastenmakeinen tämä ei ole... Lisäksi karkki on varsin iso, ja varsin riittävä kerralla syötäväksi. Itselle alkoholin aromi oli tuotteessa vähän liian voimakas, tykkään kyllä perus-hedelmämarmeladeista huomattavasti enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet