Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars
Tuotteen Mars valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,23 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 07.06.2016
Mieto tuoksu. Täytteenä on tutut nougat ja toffee. Koostumus on pehmeä ja miellyttävä. Maku vaan on ihan liian tylsä ja MAKEA. Nuorena tästä pidin, mutta ei kuulu nykyisiin suosikkeihini. 2,5 kuitenkin eli pyöristyy kolmoseen.

Teresa 21.03.2013
Selvästi ohuin kerros suklaata kun verrataan muihin tuotteisiin (Rainbow nougatsuklaa, Mister Choc choco caramel, Pirkka nougat-toffeesuklaa, Eldorado caramel). Tuoksu on kuitenkin erittäin suklainen. Toffee on ehdottomasti venyvintä kuin missään. Tämä on myös mielestäni maukkainta kaikista edellisistä. Kaikista helpoiten erottaa kaikki osat toisistaan, sillä kaikki kolme - suklaa, toffee ja nougat maistuvat selvästi. Tämäkin on makeaa, mutta jostain syystä se ei tässä häiritse taas ollenkaan. Maukasta. Erittäin vahva vitonen.

Jarkko 16.03.2013
Liekö maisteluiden ohuin suklaakerros ja paksuin toffeekerros? Vahva happaman maidon maku hallitsee makua, eikä se ole lainkaan hyvä asia. Kokonaisuus on teollisen oloinen ja toffee on jopa liian pehmeää. Suklaa itsessään ei maistu laikaan, vaan olisiko tuo pehmeä nougatti päämakuna? Se mikä ei maussa ole huonoa, on olematonta.

Aiempi arvio 14.9.2005: "Ilmava" ja "jankkimainen" ovat sanoja jotka mielestäni parhaiten kuvaavat tätä patukkaa. Patukka maistuu runsaalle toffeelle ja jonkin verran myös kuoressa olevalle suklaalle. Ihan hyvä patukkavalinta. Itse asiassa paljon parempi kuin muistinkaan. Edellisestä tapaamisesta olikin varmaan vuosia. Tätä pitää alkaa ostamaan useammin. Arvosana: 4.

Hanna P 16.03.2013
Kerros vaaleaa maitosuklaa päällä, reilusti toffeeta ja vaaleanruskeaa massaa sisällä. Voinen tuoksu. Venyvää, pehmeää toffeeta. Toffeen voinen maku häiritsee hieman, vaikka muuten tykkäänkin tämmöisistä. Hyvää kumminkin!

Iikka 16.03.2013
Tämä lienee pienin kaikista mars-klooneista, ainakin silmämääräisesti. Maussa on jotain outoa. Tämä outo maku dominoi kaikkea tässä patukassa, välillä muuttuen sokeriseksi ja välillä suolaiseksi.

Jenni V 31.01.2012
Jostain syystä Mars patukkana ei ole ikinä kuulunut suosikkeihini. Jotenkin sen määrittely suklaaksikin on vaikeaa, kun sen rakenne on niiin erikoinen. Päällä on ohut kerros pliisunmakuista vaaleaa ja makeaa suklaata, sitten löytyy toffeeta ja nugaavaahtohöttöä, jotka jotenkin sekoittuvat toisiinsa makeaksi tahnaksi. Toisaalta Marsissa on kiva ominaismaku, joka jäätelöversiossa pääsee oikeuksiinsa ja kevyempänä suosin mieluummin sitä. Tai sitten toinen mikä muistuttaa tätä on Pandan Joulupukki-patukat, jotka on oikein hyviä, mukavamman kokoisia ja suklaata on suhteessa enemmän. Heh, Marsista olisi ollut Uudessa Seelannissa paikallinen erikoisuus, ne kun tykkäävät uppopaistetuista marseista. Ei tullut jostain syystä maistettua... Jos idea kiinnostaa, niin siitä vaan friteerauskeittimeen pötköjä upottelemaan :-)

Tapani H 12.02.2008
Minun makuuni ylimakeaa toffeetäytettä vähän liian paljon. Tummahko suklaakuori on kyllä maukas. Menettelee aina silloin tällöin kun makean nälkä iskee.

Antti M 13.10.2007
Loistava patukka kahvin kera mutta pelkältään saattaa olla liian makea ja ilmavan toffeinen. Joka tapauksessa yksi kaikkien aikojen parhaista patukoista.

Mirja 01.08.2007
Makea pläjäys toffeeta ja suklaata. Ihan hyvä yhdistelmä, tosin aika tavanomainen ja liian makea. Hyvä kolmonen silti.

Salla Elina Salo 31.07.2007
Mars on niin paksu ja makea suklaapatukka, että sitä tulee harvoin syötyä. Äkkikyllästyminen yllättää nopeasti. Erittäin toffeinen, maitosuklaakin maistuu. Pienempi pakkauskoko olisi toivottavaa, jopa peruspatukka 54g tuntuu melko suurelta.

Antti H 01.11.2006
Mars tarttuu hampaisiin ja liukenee sieltä hitaasti tarjoten pitkän ja herkullisen suklaaelämyksen. Toffee tuo vielä viimeisen silauksen.

Satu 01.11.2006
Pakko tunnustaa, että en ole koskaan oikein tykännyt Marsista, vaikka olen saattanut joskus antaa niin ymmärtää. Maku on ok, mutta koostumus ärsyttävän lätkytettävä.

Susanna K 14.09.2005
Paksun muheva suklaapatukka jossa riittoisaa täytettä. Suklaa neutraalin makuinen eli ei siis herättänyt makuhermoja vaan enemmän pinnalle nousi sisällä oleva toffee joka muistutti maultaan jäätelökastiketta joka leviää suupieliä pitkin ja tarpeen tullen tarttuu leukaan :-) Leuat tuli kipeeksi tämän suklaan syömisesta, jotenkin liian jankkimaista makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani