Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix
Tuotteen Mars twix valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 04.04.2016
Kaksi tuttua patukkaa, joissa hyvin mieto tuoksu, mutta ei kyllä lainkaan suklainen. Ohuehkon maitosuklaakuoren alla on kaksi kerrosta, alla tiivistä keksiä ja päällä jämäkkää toffeeta. Rouskahtaa kivasti haukatessa. Maku on mieto, mutta elementit ovat tässä hyvässä tasapainossa. Ei kuitenkaan mikään erityinen suosikkini. Kyllä tätä syö, mutta harvoinpa eksyy kaupasta matkaan. Lähinnä syön, jos tarjotaan.

Jarkko 21.03.2013
Suklaakuorinen patukka, jonka sisällä silmämääräisesti 70% rapsakkaa keksiä ja 30% toffeeta. Keksistä taitaa irrota paistuneen makua ja vasta keksin murenemisen jälkeen alkaa toffeekin maistua jollekin. Toffeen maku itse asiassa voimistuu loppua kohden, koska keksi katoaa suusta ensimmäisenä suklaan kanssa. Suklaakuori ei ole kuin millin paksuinen, joten erityisen suklaisesta kokemuksesta ei voi puhua. Vaikka en ole twixien ystävä koskaan ollut, huomaan tämän olevan maittava patukka. Kosteutta on riittävästi runsaasta keksimäärästä huolimatta. Koska maistelen tuotetta sokkomaisteluissa yhden alkuperäisen ja neljän twix-kopion kanssa, voin vain arvata tämän olevan se alkuperäinen twix.

Aiempi arvio 11.9.2005: Minulle vanhalla Raider-nimellä tutumpi Twix on keksirouheinen toffeepatukka, jossa on hienoinen poltetun sokerin maku. Hienorakeiset patukan pohjalle pakatut keksinmuruset jäävät ärsyttävästi kutittamaan kurkkuani ja tämä laskee arvosanaa hieman. Maku on kyllä hyvä. Arvosana: 3

Hanna P 17.03.2013
Maitosuklaalla päällystetty pötkäle. Sisällä keksiä ja venyvää toffeeta. Toffee tosi makeaa ja keksi taas aika mautonta, mut sinänsä tykkään kuitenkin yhdistelmästä. Mikäs näitä rouskuttaessa!

Aiempi arvio 12.2.2012: Maitosuklainen pötkö. Sisällä vaaleaa keksiä ja toffeeta. Vaikka kovin on makea, niin siitähän tykkään. Keksi ja toffee vievät kielen mennessään. Arvosana: 5

Janne J 17.03.2013
Varsin tavanomainen tuoksu. Keksin, pintasuklaan ja toffeen suhde tuntuu sopivalta. Samoin kuin makeus ja suolaisuus/paahteisuus. Keksi ei ole kuiva, vaan kokonaisuus on sopivan sitkeä ja maukas. Ei tule mieleen mitään negatiivista sanottavaa, tasapainoinen tapaus siis. No, eihän tämä mitenkään erityisen elämyksellistä ollut, mutta enpä sitä odottanutkaan. Jälkimaku on miellyttävä.

Iikka 17.03.2013
Ohut pötkö. Sisällä venyvää toffeeta ja keksimäistä ainesta. Ohut suklaakerros erottaa kaksi täytettä. Rohina käy suussa mukavasti. Välttämättä ei kovin runsaasti makua irtoa. Makeus on pidetty aisoissa. Ihan kiva välipala, mutta tästä ei jää valitettavasti lastenlapsille paljoa kerrottavaa. Koska en löydä tuotteesta mitää vastenmielistäkään, annan arvosanaksi kolmosen. Taikinainen jälkimaku.

Aiempi arvio 13.2.2012: Pötkylä. Rohisee ja venyy suussa. Tässä on monenmoista sekoitettuna. Vohveli jää vähän makean toffeen ja suklaan jalkoihin. Mutta tämä on oiva välipala nopean sokerin tarpeeseen. Nälissäni hellyn neloseen. Arvosana: 4

Teresa 17.03.2013
Suklaakuorrutteinen Twix-pötkylä. Tuoksuu maitosuklaalle ja hieman toffeelle. Maistuu eniten jotenkin todella voiselle toffeelle, ja tämä kyseinen toffee on erittäin venyvää. Suklaata on sen verran ohuelti, että sitä on vaikeaa maistaa. Keksiä on paksuhko kerros ja se rapisee kivasti, mutta on melko mautonta. Twix on ihan hyvää suklaata, mutta tässä kyseisessä patukassa nyt kyllä tuo toffee hyökkää vähän liikaa päälle. Ei tämä silti pahaa ole.

Jenni V 27.03.2012
Pakko antaa 4 pojoa. Aijai, taas tulee mieleen se 80-luvun lopulla pyörinyt raider-mainos jossa esitellään 2 herkullisen näköistä vohvelipötkälettä ja niiden päälle aletaan kaataa reilusti toffeeta ja sitten vielä viimeistellään paksusti suklaalla. Sillä mielikuvalla on sitten twixejä syöty sen jälkeen aikamoinen kasa. Eihän tää nyt ihan niin hyvälle maistu kun se mainoksen mielikuva, mutta aika loistava yhdistelmä kuitenkin. Ehkä haluaisin vähän ohuemman kerroksen tuota vohvelia niin sitten olis hyvä, kun tuppaa 2 patukallista olemaan jo vähän kuivakas setti.

Minna Hi 16.02.2010
Mukavan kokoinen patukka. Tuoksu on miedon toffeinen. Patukasta on yli puolet keksiä ja sen päällä on kerros toffeeta ja nämä on kuorrutettu ohuella kerroksella maitosuklaata. Maku on mieto, ei kauhean makea, pehmeän toffeinen. Keksi tekee suklaasta pureskeltavan. Hyvää takuuvarmaa.

Miriam 29.04.2009
Tuoksu hillitty, hieman muovailuvahamainen. Ulkonäkö perinteinen pötkylä. Keksi rapeaa, suklaa omituista. Keksiä runsaasti. Suklaan näkee, muttei juuri maista, toffee ja keksi vievät kaiken huomion. Tavanomainen, ei mikään nautinto.

Anja 20.04.2009
Suklaakuorrutettu keksi/toffeepatukka. Suklaa mieto, vaalea, liian makea. Keksi liian kuiva ja paksu.

Meeri 18.10.2007
Twixiä täytyy aina olla kotona kaapissa varalla. Patukka on täydellinen yhdistelmä keksiä, venyvää toffeeta ja hyvää kuorisuklaata. Ihan loistava klassikko, jota uudistettiin jokin aika sitten hyvin tuloksin; keksistä tuli aavistuksen verran rapeampaa. Hienoa, että pakkauksessa on näitä aina pareittain, koska yksi ei riitä vielä mihinkään. Perusevästä matkoille ja aikoinaan tentteihin omenan korvikkeeksi.

Antti M 10.08.2007
Nykyään näitä pumpataan kaupoissa jo parilla eurolla per kymmenen paketti. Sillä hinnalla tuleekin ostettua tätä patukkaa ehkä eniten kaikista vuoden aikana. Ei mikään erikoisuus vaan kylmä massatuote nälkään. Loistava keksisuklaa nautittavaksi teen tai kahvin kanssa. Hieman taisi koostumus muuttua 2006 tienoilla mutta edelleen on maukkaimmasta päästä!

Salla Elina Salo 01.08.2007
Kuivahko, rapea keksi ja liisterimäinen, makea toffee sopivat tässä patukassa loistavasti yhteen ja täydentävät toisiaan. Maitosuklaa tuoksuu ja maistuu erinomaiselta.

Satu 27.10.2006
Tämä identiteettikriisiin (tai tuotantokustannusleikkausten alle) joutunut ja sen myötä nimeään vaihtanut kaksoispatukka on klassikko. Keksiä, toffeeta ja maitosuklaata sopivassa suhteessa.

Antti H 27.10.2006
Vähän jopa karvasta suklaata, peruskeksiä ja toffeeta. Tappaa helposti makeannälän. Jälkimaussa maistuu taas se mieto karvaus/palanut.

Susanna K 14.09.2005
Riittoisa kahden patukan pakkaus jossa muhkeaa keksiä suklaalla kuorrutettuna. Sisältää myös toffeeta, joka sopii mainiosti koko patukkaan. Odotin enemmän suklaan makua, jotenkin tuntui että patukka oli pelkkä keksipläjäys mutta maukas sellainen, huolimatta että suklaa ei jäänyt suuhun sulamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset