Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix white
Tuotteen Mars twix white valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Annamari 23.02.2016
Eipä ole tullut ennen maistettua tätä valkosuklaaversiota Twixistä, johtuen ehkä siitä että harvoin valkosuklaatuotteita kaupasta valitsen. Originalista tuttu ulkomuoto, nyt tosin vain valkosuklaisena. Haisee rasvaiselle. Rakenne on tuttu, suklaakuorrute ja sisällä keksi- ja toffeekerrokset. Rouskahtaa mukavasti haukatessa. Yllättäen tässä on hieman pähkinäinen maku, ehkä semmoinen paahtunut pähkinä. Suklaahan tässä ei maistu puolestaan millään muotoa. Odotin tämän olevan äklömakea, mutta yllätyin positiivisesti. Keksinä oikein mainio, suklaana aika heikko.

Jenni V 19.09.2014
Valkosuklainen versio tutusta keksi-toffee-suklaapatukasta oli palannut R-kiskalle limited editionina. Tuoksu on yllättävänkin mieto ja ei kovinkaan makea. Myös maku yllättää, odotan sokeripommia mutta itse asiassa valkosuklaaversio on maitosuklaaversiota vähemmän makea. Makumaailma on hyvin mieto, toisaalta valkosuklaa saa näin mahdollisuuden maistua enemmän. Mielestäni sitä olisi saanut kyllä olla reilumpi kerros, nyt huomio kiinnittyy eniten keksiosaan, ja toffeeseen ehkä vähiten. Valkosuklaa olisi myös saanut olla hiukan aromikkaampaa, nyt maku jää liiankin pliisuksi.

Kirsi I 30.09.2011
Keksi-toffee-suklaa-patukka. Valkosuklaaversio Twix-patukasta yllättää raikkaudellaan, alkuperäinen versio on aina ollut mielestäni tunkkainen ja liian keksinen suklaapatukaksi ja toisaalta liian imelä keksiksi. makuvivahteesta en saa kiinni, mikä se on vai onko kuseessä vain valkosuklaan ja makean toffeen toisiaan täydentävä liitto, mutta jotain (hyvää, positiivista, kivaa) tässä suklaapatukassa on.

Miriam 24.01.2010
Uutuusmaku tutusta ex. Raiderista nyk. Twixistä. Ulkonäkö entinen, paitsi nyt valkoista suklaata päällysteenä. Tuoksu yllättäen todella makea. Maku todella hyvä. Toffeen, keksin ja valkoisen suklaan liitto toimii. Makeutta on tullut paljon lisää ja jonkinlainen kookoksen vivahde. Tätä lisää!

Reeta 08.09.2008
Erikoinen maistelukokemus. Tämähän on siis tavallinen Twix, jossa maitosuklaakuorrutteen sijasta on valkosuklaakuorrute. Aivan niin kuin nimi jo kertoo. Ensimmäisellä puraisulla suuhun levisi hieman suolapähkinäinen maku. Toisella tuli mieleen pelkästään joku keksi, joka maistuu tältä. Ja vaikka en ole mikään valkosuklaan fani, niin olisin kaivannut sen makua tässä. Aivan kuin suklaapatukassa ei olisi suklaata ollenkaan.

Salla Elina Salo 25.05.2007
Toffee paistaa hieman epämääräisesti valkosuklaan alta läpi. Rapea keksi sisällä on oikein hyvää, eivätkä murenet jää suuhun pyörimään. Suklaa ja toffee vie ne mukanaan. Sekä toffee että valkosuklaa ovat herkullisia, tässä patukassa ovat voimasuhteet kohdallaan.

Marjo 30.09.2005
Pistävän makuista valkosuklaata. Toffee ja keksi mukana. Tää nyt oli tällanen valkonen Twix. Voin maku!

Jarkko 30.09.2005
Twix on Twix kuorrutettiinpa se valko- tai maitosuklaalla. Palaneen sokerin maku on tässäkin versiossa mukana, mutta suklaan makua ei missään.

Antti H 30.09.2005
Loistava valkosuklaaversio Twixistä. Maku kyllä hieman äkkimakea ja voimainen, mutta herkullinen.

Satu 30.09.2005
Pureskeltava koostumus. Valkosuklaa maistuu yllättävän paljon, keksi ei ole liian kovaa tai pehmeää, toffeeta on sopivasti. Nam!

Mika 30.09.2005
Raider valkosuklaalla? Tosi äklöä, kuin voita keksin päällä.

Susanna K 30.09.2005
Keksimäinen valkosuklaa, joka jää perus Twixin varjoon. Jälkimakuna palaneen keksin maku.

Nina P 30.09.2005
Olisi varmasti muuten hyvää ilman tuota keksiosaa, mutta menee... Valkosuklaa ihanaa. Tulee jotenkin kauralastukeksit mieleen.

Anne P 30.09.2005
Vaaleaa, keksimäinen hauska, taattua vaalean suklaan paksuutta. Kahvipöytään voi laittaa keksin korvikkeeksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani