Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars bounty
Tuotteen Mars bounty valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 24.05.2016
Lapsena en pitänyt Bountysta lainkaan enkä sitä ole patukkana aikoihin maistanut. Nyt kokeillaan, ovatko mieltymykset muuttuneet. Tuoksu on makea kuin Kinder-suklaassa. Kuori on pehmeää, maitosuklaista ja makeaa ja yksistään ei laadukkaan oloista. Alla on kookostäyte. Täytteessä tuntuu kookoshiutaleet, mutta se on kuitenkin suht sileää eikä niin pureskeltavaa kuin muistin. Kokonaisuus on makea, vähän liiankin ja yllättäen tosiaan en pidä siitä, että täyte on liian smoothia. Kookoksen maku on ok, mutta voisi olla aidompikin. Nippanappa tämän syö, mutta ei nouse suosikkien joukkoon. Maraboun Co-co on selvästi parempi!

Saara 09.11.2012
Kuten joskus aiemminkin mainitsin, Bounty oli lapsuuteni kiistaton suosikkipatukka. Tykkäsin silloin jo kookoksesta kuten edelleenkin, mutta maku on kehittynyt arvostamaan kirpeyttä ja vivahteikkuutta pelkän makean sijasta. Ehkä siksi nyt uusintamaisteluna Bounty on yllättävänkin äkkimakeaa, kun maraboumaisen makea maitosuklaakuori ja sokeri-kookostäyte yhdistyvät. Kookos pääroolissa on hyvä asia, ja minua miellyttää kookoshiutaleiden sitkomainen koostumus. Kuitenkin syvyyttä ja nautintoa tästä patukasta nyt aikuisempaan makuuni uupuu.

Jenni V 31.01.2012
Nami. En voi vastustaa yhdistelmää tumma suklaa-kookos. Kookos on makeaa mutta ei liian, ja täytettä on ihanan runsaasti. Kookos on mukavan rakenteista ja sitä on kiva rouskutella. Suklaata saisi olla vähän enemmän, eikä sen laadussakaan ole kovin paljoa kehumista. Erittäin hyvä patukka silti, kuuluu suosikkeihin. Mini-patukka tosin riittää kerralla, kun on kuitenkin aika makiaa ja tuhtia.

Timo H 04.08.2010
Bounty oli lapsuuden lempipatukkani. En tiedä johtuiko se itse tuotteesta vai ennemminkin 'Bounty: Kapina Laivalla' -elokuvasta... Nyt testasin patukkaa monen vuoden tauon jälkeen. Paketin avatessa suklaan tuoksua säestää kookos. Maussa kookoshiutale-massainen sisus dominoi. Kaiken kaikkiaan patukka on todella makea, jopa raskas. Onneksi suklaa ei sentään ole vaaleinta mahdollista maitosuklaata. Muistikuvani Bountysta saattoi olla todellisuutta ruusuisempi, mutta hyvältä se vieläkin maistuu.

Miriam 18.10.2008
Tämä on hyvää. Tämä on taivaallisen hyvää. Ulkonäkö pelkistetyn siisti. Maku runsaan kokooksinen, suklaa laadukasta perussuklaata.

Tytti 29.11.2007
Ulkonäkö patukassa on pyöreän ja lempeän kutsuva. Tuoksuu jo aavistuksen kookokselle. Puraisu paljastaa ihanan (siis jos tykkää kookoksesta) kookostäytteen, joka on makeaa valkoista ja kosteaa kookosraastetta. Erittäin makea herkku, josta siis riittää yksikin pala.

Minna Hi 31.10.2007
Tuoksuu herkulliselta kookokselta, vesi herahtaa kielelle. Ihana mehevä kookospatukka. Suklaata on melko ohut kerros ja kookostäytettä on paljon. Kookoshiutaleet erottuvat selvästi massasta. Täyte on hyvin makeaa. Tästä joko pitää tai sitten ei. Tämä on yksi lemppareistani kautta aikojen ja jokaisen kookoksen ystävän herkku!

Reeta 28.10.2007
Maitosuklaa ihan perushyvää. Kookoshiutaleet ok, ottaen huomioon, etten välitä kookoksen mausta yleensä ollenkaan. Kookos on sen verran mieto tässä tapauksessa, että menee vielä kurkusta alas. Kun kaikki suklaa on sulanut ympäriltä, jää hampaille vielä työtä hiutaleiden tuhoamisessa. Muutaman tovin päästäkin voi vielä havaita parin eksyksissä olevan hiutaleen seikkailevan hampaiden välissä..

Salla Elina Salo 04.10.2007
Kookos ja suklaa ovat yksi lempiyhdistelmistäni. Maitosuklaapäällyste sulaa pehmeästi, maistuu ihanalta ja muhkea kookossisus on mukavan raikas ja mehukas. Aivan ihanaa!

Anja 04.01.2007
Paksun suklaakuoren sisällä todella makeaa kookostäytettä. Liian makeaa!

Mirja 07.11.2006
Todella namia pieninä annoksina. Koko patukka kerralla alkaa äklöttämään.

Satu 27.10.2006
Makoisaa maitosuklaata todella tiiviillä kookoshiutaletäytteellä. Suklaata saisi vaan olla reilusti enemmän.

Antti H 27.10.2006
Suklaa on perus maitosuklaata, mutta tämän tuotteen vahvuus on mehukas ja oikeasti kookoksen makuinen täyte.

Susanna K 16.12.2005
Tämä suklaapatukka on ollu tuttu jo pienestä pitäen, silloin en sen mausta pitänyt ollenkaan. Maku silloin kuvotti aivan kauheesti mutta nyt aikuisiällä maku on mukavampi, jotenkin kookos makuna on miellyttänyt suuresti ja varsinkin jos sitä yhdistetään suklaaseen. Bountyssa kookosta on runsaasti mutta ei kyllästymiseen asti. Suklaan osuus tässä patukassa on kohdallaan. Patukan kaksi palaa on sopiva määrä syödä Bountya kerralla, sitten voikin pitää tauon ja ehkä joskus taas ostaa kaupasta sitä... mutta hyvää se on!!

Jarkko 13.12.2005
Muhevan maitosuklaan sisällä on vieläkin muhevampaa kookostäytettä. Tämä on todella maukasta purtavaa, eikä kovin paljoa häviä Maraboun Co-Co:lle, vaikkakin tästä puuttuu toffee kookoksen sidosaineena. Ylimakeuden vaara on olemassa tätä syödessä, mutta jos malttaa pidättäytyä yhdessä patukassa kerralla, yliannostusta ei tule. Tämä voisi muuten toimia levynäkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset