Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milky way minute with yoghurt & strawberries
Tuotteen Mars milky way minute with yoghurt & strawberries valmistusmaa on Eurooppa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 22.03.2008
Vaikuttaisi olevan jonkinlainen energiapatukka kyseessä. Kuivahko muromainen kaakaokeksi jonka keskellä jogurttimansikkatäyte. Oikeastaan ihan mukavan oloinen keksi ei niinkään patukka. Mansikan palat täytteessä sopivan makeita. Piste sille lisää ettei ole sortunut myslimäiseen olemukseen. Tuoteselosteen mukaan keksissä olisi kuitua, kalsiumia ja vitamiineja (B-vitamiineja lähinnä). Oiva välipalakeksi ja uskonpa että naiset eritoten tykkää tästä kaiken kiireen keskellä.

Jarkko 22.03.2008
Tuoteselosteessa mainitaan sana "kaakao", joten tuote kuuluu luonnollisesti maisteltavien tuotteiden joukkoon. Varsinaista suklaatahan tämä ei ole, vaan ruskea keksi, jonka keskellä menee pituussuunnassa kahden millin paksuinen valkoinen viiva, jonka seassa on kuivatun mansikan oloisia punaisia murusia. Kääreessä oleva kuva on otettu ylhäältäpäin, eikä suinkaan ole läpileikkaus, kuten itse luulin. Toivon, että tuo valkoinen materia on valkosuklaata, siltä se ainakin vaikuttaa. Keksinä tämä on ihan jees ja sellaisena näitä voisi pupeltaa useammankin. Valitettavasti suklaanhimo ei tällä tyydyty, vaikka popsisi saavillisen. Koostumus on kuivakka, kuten kekseissä yleensä. Muesli mueslinä ja suklaa suklaana, vaadin tämän poistamista kioskin suklaapatukkahyllystä!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani