Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix cappuccino
Tuotteen Mars twix cappuccino valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,59 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 23.12.2015
Tutun keksipatukan limited edition, jonka luulin kuolleen jo vuosia sitten, mutta oli kyllä ihan elossa vielä Dubain marketissa... Patukka on muuten tuttu twix, mutta toffeessa on luonnollista kahviaromia. Aromi on varsin miellyttävän mieto, tuoksussa sitä ei huomaa. Sopii keksin tapaan nautittavaksi kahvin kaverina, eikä ole liian makeaa. Hyvä kolmonen!

Oskari 29.05.2010
Maistuu ihan perus Twixiltä pienellä kahvisella sivumaulla. Pisteet tulee lähinnä perus Twixin mausta, kahvi ei tuo tähän juuri mitään lisää.

Miriam 23.05.2010
Pitkulaista patukkasuklaata. Aluksi näyttää tutulta Twixiltä, mutta jo tuoksu saa unohtamaan ajatuksenkin siitä. Pakkausta avatessa lehahtaa ilmoille kahvimainen esanssin haju. Maku jatkaa sitä mihin tuoksu jäi: makean kahvimaisen ensanssinen. Keinotekoinen cappuccinon maku, aivan kuin huonolaatuisessa kahviautomaatissa.

Marika 23.05.2010
Venäjästä käännettynä tuotteen nimi on jotakuinkin "kerma kahvi". Kyllä tämä kahvilta maistuu ja hyvin voin myös kuvitella kermaisen kahvin. Maukkaampaa kuin "mokka suklainen" (eli otaksuttavasti Twix Java), eikä niin kuivaakaan. Alkaa kyllä silti tökkiä jo parin haukkaisun jälkeen.

Sanni 23.05.2010
Tuoksuu mukavan miedosti kahvilta. Maku pehmeämpi kuin Twix javassa ja kahvin maku ei peitä suklaan makua. Sopivan makea, mutta tavallinen Twix on kuitenkin parempaa. Kyllä tätä joskus söisi, mutta makuun varmaan kyllästyisi nopeasti.

Milla 31.05.2008
Tavallisen Raiderin, öö, eikun siis Twixin joku kesä-edition, joka maistuu kermatoffeelle ja mokalle. Kovin tuttu maku itse asiassa, mutten nyt saa mieleeni että mistä. Koostumus sama kuin peruspatukassa, minun makuuni aivan liian makea tuote. Lisäksi en voi kuvitella että joku todella söisi molemmat paketin patukat, miksei näitä saa yksittäisinä? Tai sekoituksina, yksi tavallinen, yksi spessu per paketti. Sekin voisi toimia. Tämä ei siis ole pahaa, mutta en tätä kyllä ostaisikaan.

Elise P 31.05.2008
Makea tuoksu. Kahviin vivahtava maku. Sopivan kahvinen ei kahvia juovallekin. Makea maku, mutta ei liian makoisa.

Eeva 31.05.2008
Jos puolikkaita saisi antaa, tämä olisi saanut 2 ja puoli. En juo kahvia, joten suurin osa ”kahvituotteistakin” jää mieltymyslistan ulkopuolelle. Loppujen lopuksi kokonaisuus oli aika tylsä: perus-twix ja vähän aromia sotkettu joukkoon. Sanottakoon kuitenkin, että kahvia juomattomalle siedettävä tuote.

Meeri 28.05.2008
Selkeä Twixin perusmaku, joka on kuitenkin pilattu kahvilla. Kahvin aromi on liian voimakas ihmiselle, joka ei koskaan juo kahvia. Ei hyvä.

Kati 28.05.2008
Kivaa, kun peruspatukoita tuunataan. Vaikken itse patukoita harrastakaan, joskus on on hauska palata lapsuuden herkkuihin - ja vielä parempi, jos muoakttuna näin aikuiseen makuun. Kahviaromi oli riittävän voimakas, kerrankin! Positiivinen yllätys.

Satu 06.05.2008
Twix-patukan näköinen ja tuntuinen pötkylä, mutta makua on terästetty kahvilla. Ei iske.

Antti H 06.05.2008
Alku lupaa hyvää, tämähän näyttää twixiltä. Maku onkin sitten pilattu kahvilla. Kahvin maku on kohtuulisen mieto, joten tätä voi kyllä pahimpaan makeannälkään syödä, muttei pääse suosikkien joukkoon.

Salla Elina Salo 02.05.2008
Yllättävän mieto kahvinen maku, odotin hyökkäävämpää kahvisuutta. En pidä kahvista yhtään, enkä ihastunut kahviaromin lisäämisestä yhteen lempisuklaapatukoistani. Koostumuksessa ei ollut alkuperäiseen patukkaan verrattaessa mitään eroa, eikä makukaan valtavasti poikennut siitä. Cappuccinolisä ei antanut häiritä liikaa, sain syötyä molemmat patukat silti.

Päivi 29.04.2008
Paksu patukka. Näyttäisi olevan Twixiä tai jotakin vastaavaa. Tummahkoa suklaata. Sisältä löytyy keksiä ja toffeekerros. Cappucinon maku tulee myös suuhun. Suklaa maistuu hyvälle. Jälkimaku hieman tahmea.

Susanna K 09.04.2008
Keksipatukka jonka päällä maitosuklaata ja sisällä cappuccinon makuinen toffee ja keksikerros. Aluksi tuo cappuccinon maku maistuu suussa mutta sitten se häviää välittömästi ja mauksi jää väljähtynyt suklaa. Ei todellakaan onnistunut valinta täytteeksi Kyllä edelleen alkuperäinen Twix maku on se ainoa oikea.

Jarkko 04.04.2008
Raideria, eikun Twixiä saa nyt ilmeisestikin rajoitetun ajan (limited edition lukee kääreessä) myös cappuccinon makuisena. Tuoksusta en kyllä kahvinvivahdetta löydä vaikka tiedän, että sitä ainakin voisi olla. Vasta puraistessa kahvin maku vapautuu makunystyröideni arvioitavaksi. Ja se ei toimi, ei, kertakaikkiaan ei. Tämä ei maistu lainkaan cappuccinolta vaan ihan tavalliselta kahvilta, joka ehkä vielä on seisonut Essonbaarin kassalla hieman direktiivinsallimaa pidempään. Vaikka en normitwixienkään vuoksi heitä voltteja tai edes pieniä kuperkeikkoja, niin tässä tuo kahvin maku pilaa tämän tyystin. Keksi, toffee ja suklaa, missä ne ovat? Ei niissä ainakaan makua ole, vaan tästä on nyt tehty kahvipatukka, eikä ole hääppönen edes sellaisena. Melkein tekisi mieli antaa ykkönen, mutta ei tämä ehkä ihan niiiin karmea ole kuitenkaan.

Antti M 02.04.2008
Mjoo-o, cappamaisen mieto ote kahvinmaun osalta mutta kuitenkin kiwa säväys eli ihan helposti tunnistettava sekä erottuu riittävästi peruspatukasta. Muuten tuote on tuttua ja loistavaa keksisuklaata. Olin havaitsevinani keksissä hieman kuivempaa koostumusta mutta saattoi olla harhaakin mutta ainakaan ei pitäisi olla vanhaksi mennyt tuote. Sanoisin, että tämä 'limited edition" ei voita alkuperäistä mutta tulen kyllä tätä vielä ostamaan sekä testaamaan, kestääkö se massakulutusta...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani