Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's peanut
Tuotteen Mars m&m's peanut valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 04.04.2012
Ensi maistamalla ihan loistavia. Jokaisen sisällä pähkinä, sitten kerros suklaata ja värikäs sokerikuori. En ole ikinä ollut kovinkaan paljon sokerikuorikarkkien perään, mutta nämä olivat kyllä yllättävän hyviä, ihan perussuklaata tosin eikä siinä mielessä mitään ihmeellistä. Näiden jälkeen tosin maistoin pelkkää suklaaversiota ja tykästyin niihin vielä enemmän...

Timo H 26.12.2010
Pähkinä-m&m's on kaikkea muuta kuin hienostunut suklaatuote, mutta minuun se kuitenkin uppoaa. Makea yhdistelmä sokerikuorta, geneeristä suklaata ja maapähkinää toimii. Ainoana miinuspuolena mainittakoon, että itse suklaa jää tuotteessa taka-alalle.

Miriam 09.02.2009
Huh silmät sokaistuvat karkkien väriloistosta. Pitääkö näiden olla näin kirkkaan värisiä? Varsinkin sininen tuo mieleen myrkyn. Maku kuitenkin on yllättävän hyvä. Voimakkaan pähkinäinen, hyvä suuntuntu, mutta miinusta suklaanmaun pienuudesta. Ei näitä oikein suklaasti voi pureskelemalla tunnistaa. Imeskelemällä maitosuklaan maku tulee paremmin esiin.

Salla Elina Salo 25.05.2007
Liian pähkinäistä, suklaa ei erotu juuri yhtään. Luulee vain syövänsä isoja suolapähkinöitä. Pähkinä-annokseksi oikein hyvä, mutta kun suklaata pitäisi arvostella niin pisteitä vain kaksi.

Susanna K 15.11.2005
Värikkäitä kuulamaisia palloja, joissa maistuu elintarvikeväri ja huono pähkinä. Tämä saa yhden pisteen kivoista väreistä, mutta itse karkista nolla.

Jarkko 10.11.2005
Jos jotakin, niin värikkäitä nämä värikuulat ainakin ovat. Viisi näin kirkasta väriä herättä epäilyksiä väriaineista, mutta unohdetaan se pieni yksityiskohta nyt... Nämä ovat muuten samanlaisia kuin periteiset m&m:t, eli kovan kuoren alta löytyy vähän suklaata, mutta näissä kuoren alta löytyy myös kokonainen maapähkinä, johon on mahdollisesti ripoteltu hieman suolaa päälle. Pähkinä antaa positiivista lisäarvoa tuotteelle, joka ei vieläkään ole herkullinen, mutta ihan popsittava, jos näitä kulhollinen ilmaantuisi nenän eteen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani