Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's peanut
Tuotteen Mars m&m's peanut valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jorma 02.12.2011

Chi 11.07.2011 : Tjaah. Ihan peruskivoja rouskuteltavia eivätkä ole liian makeitakaan, mutta sisälläni asuva tosikko ei ymmärrä. mikä näissä on niin suosittua. Mitättömän makuista "suklaata", pähkinät heikompaa laatua myös. Värikkyys on makukysymys, itse pidän siitä jonkin verran. Maistoin kylässä ja täytyy myöntää, etten ostaisi omaksi vaikka olikin mukava maistella (itselle) uutta tuotetta.

Willy 16.08.2009 : Ihan hyvä naposteltava. En itse otsaisi, mutta viime aikoina näitä on tupannut meikäläiselle vähän joka päivästä. Ensin töissä tarjottiin kun työkaveri oli saanut näitä jostain kassillisen ja tänään kaupassa käydessä hihnan vieressä oli laatikko, josta jaettiin ilmaiseksi koska parasta ennen päivämäärä oli umpeutunut.

Pähkinä 01.05.2009 : Tuoksu ei ole kovin houkutteleva ja ties mitä värejäkin on aika mukavasti. Suklaakin maistuu aika olemattomasti, mutta pähkinät ovat ihan kivan suolaisia. Jälkimaussa suklaa erottuu laimeasti, eli ihan ok perus mättöä.

Esteri 11.12.2008 : Erittäin piristävää vaihtelua perussuklaisiin. Hyvää ja pähkinäistä, iloisen väristä. Toivottavasti saadaan pian myös suomen markkinoille.

lizah 14.04.2008 : Perus M&M:t on jotenkin liian tylsiä, nämä maapähkinäiset ovat huomattavasti parempia.Näihin tulee himo ja aina jenkeissä tai lentokentillä käydessäni ostan pari pussia huonolla omatunnolla tietäen, että kotiin päästyä on vain tyhjät pussit jäljellä:)

hessu 26.08.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani