Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars twix java
Tuotteen Mars twix java valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 29.05.2010
Tästä kahvisesta mausta tulee mieleen raksan kahviautomaatin kahvin maku. Eli varsin esanssinen eikä kovin hyvä kahvin maku. Muuten maku on kuin normaali Twixissä. Tässä kahvi vaikuttaa pisteisiin alentavasti. Suosittelen Cappuccino-versiota.

Miriam 23.05.2010
Pitkulaista patukkasuklaata. Maku aluksi ihan tuttu ja turvallinen Raider/Twix- tyyppinen toffee-keksi-suklaa-paketti. Loppua kohti kuitenkin esiin nousee kahvimainen mokan maku. Pthyi. Todella todella pahaa, tekisi mieli sylkeä pois. Päätä alkaa särkeä jo pelkkä ajatus uudestaan maistamisesta.

Marika 23.05.2010
Erilainen Twix. Venäjästä käännettynä tämän nimi lienee "mokka suklainen" tms. Ihan selvästi tässä onkin jotain kahvintynkää mukana. Muuten aika imelä. Onpas kuiva suklaapatukka, keksi pääsee liikaa voitolle. Ei ollenkaan niin maukasta kuin "se oikea".

Sanni 23.05.2010
Nyttää kovasti tavalliselta twixsiltä, mutta kahvintuoksu paljastaa kyseessä olevan jotain ihan muuta. Itse en juo kahvia niin kahvinen maku, joka oli vähän tunkkainen peitti alleen suklaan maun. Suuhun jäi outo jälkimaku.

Antti M 10.09.2008
Suomen markkinoilla cappuccino-versio on tullut tutuksi mutta tässä variantissa pitäisi olla enemmänkin kahviaromia. Suklaa ainakin on tummempaa ja täyteläisempää; sisällä keksi on suklainen myös. Kahvia jää kyllä kaipaamaan eli se viimeinen säväys, mitä luvataan. Käärekin on tumman houkutteleva ja ehdottomasti hienoin Twix-vaihtoehdoista. Ei kehtaa loistavaa suklaapatukkaa rokottaa pienistä puutteista, jotka toivottavasti vaikka 'Twix Espresso' tai vastaava joskus korjaa...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani