Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars rocks
Tuotteen Mars rocks valmistusmaa on Australia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 09.12.2008
Mars-patukka, jolla ei ole mitään tekemistä sen perinteisen Marsin kanssa. Toffeeta on selvästi vähemmän ja se on korvattu rouskuvalla vohvelilla, joka on piilotettu pintasuklaaseen pieninä palloina. Jankkimassakin tuntuu tässä paljon jankimmalta kuin perinteisessä Marsissa ja leuat joutuvat toden teolla töihin. Vioistaan huolimatta ihan ok patukka, joita kyllä voisi popsia useammankin pahinpaan makeanhimoon, mutta toisaalta en huomenna varmasti muista edes tuotteen nimeä. Muusta puhumattakaan.

Antti M 14.09.2008
Kiva kiiltelevä kääre ja lupaava koko. Koostumus näyttää hieman Brejk-patukalta krispeineen mutta suklaa on äärimmäisen halpaa ja heikkoa. Sisällä on tutuhkoa karamellimömmöä mutta sitä vaivaa jonkinlainen ylimakeus sekä outo siirappisuus. Paha pettymys eli Marsin hyvää nimeä loataan ikävästi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani