Mainospaikka vapaana

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's milk chocolate
Tuotteen Mars m&m's milk chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Jenni V 04.04.2012
Annetaan näille 3 tähteä, vaikka ovatkin ehkä 3,5 tähden arvoisia. Erittäin maistuvia sokerikuorisuklaaksi, rapsahtavat suussa ja suklaata on tarpeeksi kuoreen nähden. Värikkyyskin on ok, vähän aina tosin miettii onko jonkun räikeän sinisen syöminen hirveän terveellistä... Näyttävät kuitenkin kivalta myös koristeina ja sopivat hyvin pyörremyrskytyyppisiin jäätelövirityksiin.

Miriam 10.02.2009
Halvan makuisia, lapsellisia, esanssisia pastilleja. Suklaan maku tulee paremmin esiin kuin muissa samantyyppisissä valmisteissa. Kuitenkin maku kitkerä. Mielestäni esanssisuus riippuu pastillin väristä. Myrkyllisen kirkkaat värit pahimpia. Perusmättöä, ei nautintoa.

Päivi 18.01.2009
Pieniä erivärisiä sokerikuorrutteisia palleroita. Kuori on ohutta ja rapisevaa. En oikein saa kunnolla suklaan makua suuhun, että näitä täytyy usiampi syödä ennenkuin makua alkaa tulla. Kaakaoista on kyllä joo, mutta maku häviää todella nopeasti suussa. Näitä nyt voisi popsia vain sen kummemmin miettimättä.

Jarkko 15.12.2008
Tuttuja värikkäitä sokerikuorisia suklaapalleroita. Suklaa näissä on hieman tummempaan kalleellaan, joten kaakaon makua riittää. Tuo sokerikuori on kuitenkin juttu, josta en monessakaan tuotteessa pidä. Vaikka se näissä em-et-emseissä ei olekaan kaikista kovin kokemani kuori, niin se kuitenkin pilaa makualämykseni. Tarkennetaan vielä, että vika ei ole kuoren maussa (jota ei ole olemassakaan), vaan juurikin tuo suuntuntuma. Näiden ystäville ilouutisena kerrottakoon, että näitä saa alkuvuodesta ihan suomalaisistakin kaupoista.

Aiempi arvio 13.4.2005: Maailmankuulut m&m:t ovat kovalla sokerikuorella varustettuja suklaarakeita tai pastilleja. Kuoren mausta on mahdoton sanoa mitään, koska suklaa on sen verran voimakasta, että peittää muut mahdolliset maut. Kyllä näitä suklaanhimossa saattaisi pienen määrän syödä, mutta jos vaihtoehtoja olisi tarjolla... Arvosana: 2

Salla Elina Salo 22.05.2007
Pieniä suklaarakeita värikkäällä päällyskuorella. En pidä suklaan mausta, halvan makuista. Lapsille varmaan kivan värinen ja mukavan kokoinen, mutta aikuisena maksaisin mieluummin mausta.

Susanna K 07.04.2005
Pieniä, sopivan kokoisia maitosuklaaa m&m-pastilleja, joita on 6 eri väriä: sininen, keltainen, ruskea, vihreä, oranssi ja punainen. Kaikki ovat saman makuisia, vaikka maistankin jossakin sellaisen tumman suklaan vivahteen... Yritin testata kaikki värit erikseen makujen puolesta, mutta jokainen oli ihan saman makuinen, joten suklaata siis sisällä.. Olisiko maito-/tumman suklaan välimuoto?? No, koukkuun näihin jää sillä sen verran hyviä ovat mielestäni..
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset