Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's milk chocolate
Tuotteen Mars m&m's milk chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Chi 20.01.2012 : Yllättävän hyviä ja koukuttavia rakeita! 48g pussikoko on juuri sopiva, toki enemmänkin menisi ;). Lasten suosikki värikkään ulkokuorensa ansiosta.

Miia 04.10.2011 : Ohkaisella, värikkäällä sokerikuorella varustettuja suklaanamuja. Olisi kiintoisaa tietää, miten paljon näissäkin on käytetty väriaineita... Kuori rapsahtaa rikki helposti hampaissa, nämä on oikeastaan pakko nauttia pureskelemalla - ja kohta on hampaat täynnä sokerimurskaa. Suklaa on aika peruskamaa, joku nyt hiukan mättää maussa, hiukan teollinen maku, ehkäpä. En ole näiden suklaanamujen suurin ystävä, mutta pari kertaa vuodessa mulle tulee M&M-himo, jolloin tulee ostettua pikku pussi näitä ja vedettyä ykkösellä alas. Sen jälkeen näitä ei kaipaa pitkään aikaan, joten M&M:t sijoittuvat sinne keskikastin alapuolelle.

Teea Ruismäki 12.05.2009

suklaahirviö 14.02.2009 : Ihan maukasta maitosuklaata erottaa makuaistini rapean, ohkaisen karkkikuoren alla. Itse asiassa maitosuklaa tässä maistuu melkein paremmalta kuin esimerkiksi Fazerin ranskanpastilleissa.. Mutta suklaana tätä ei silti voi arvostella kovin hyväksi: näitä täytyy huhmia kahmalokaupalla, jos aikoo oikeasti saada suklaanautintoa irti! Pikkuruisia namirakeita - voivat toimia ihan hyvin irtokarkkiostosten lisukkeena, mutta suklaana.. EI. Kirkkaat värit vetoavat varmaankin lapsimaistelijoihin.

lizah 14.04.2008 : Perus MM:t on parhaita tämänsorttisia rakeita, suklaa on sisällä hyvää ja pinta sulaa kivasti suussa imeskeltäessä ja puraistessa raksahtaa rikki, mutta omaan makuuni nämä tämänsorttiset minirakeet eivät ole, tosin sehän ei ole itse MM:n vika!

jimska 09.04.2008 : herkullista, laivalta tulee AINA ostettua näitä. hotkin kaatamalla putkilosta suoraan suuhun.

Yam-Yam 16.11.2007 : Kun pussin avaa, voi haistaa ihanan suklaisen tuoksun. Ensimmäisen karkin jälkeen tekee mieli vielä toisenkin. Tämä jatkuu loputtomiin. Parhaimman makuelämyksen saa kun laittaa 4-6 karkkia kerralla suuhun, puraisee ja antaa suklaan sulaa. 400 gramman pussi on hetkessä tyhjä. Tuon jälkeen on kuitenkin jonkin verran huono olo, mikä on ainoana huonona puolena.-Mutta kuka käski syödä koko pussin kerralla?
Tämä pussi on erityisesti lastenmakuun, mutta kyllä sitä aikuinenkin voi pitää näistä värikkäistä nameista.

hessu 26.08.2007

HP 07.11.2006

Mopo 07.11.2006

Jope 01.06.2006 : Vain amerikkalainen voi pitää tällaisesta tusinatuotteesta.

2 06.04.2006
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani