Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars snickers dark
Tuotteen Mars snickers dark valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 08.10.2010
Tumman suklaan ja pähkinöiden sekainen tuoksu. Pehmeä haukattava, pähkinän suolaisuus tulee heti esille. Mukavan pureskeltava, hyvin makea ja toffeinen. En erota kovin paljon eroa tämän ja normi Snickersin välillä, itse suklaata on niin mitättömän ohut kerros patukan päällä. Tämä on todelliseen makeannälkään eikä välttämättä sovi arvioitavaksi suklaana. Hyvää tämä kuitenkin on, ostaisin toistekin.

Jarkko 07.10.2008
Olen Snickers-fani, mutta tässä on kyllä pilattu huipputuote todella tunkkaisella ja karvaalla tummalla suklaalla. Tässä ei oikeastaan maistu mikään muu kuin tuo suklaa kaikessa pahuudessaan.

Antti M 16.09.2008
En ole koskaan ollut mikään suuri Snickers-fanaatikko mutta tämä tumma versio on aika reilusti hirveämpi kokemus. Tunkkainen suklaa maapähkinöiden kera...Y-Ä-K!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset