Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars milky way midnight dark
Tuotteen Mars milky way midnight dark valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 31.12.2015
Noin 50-grammainen variantti jenkki-milkywaystä, eli pehmeästä vanilja-nougat-patukasta ynnättynä kerroksella mars-patukkamaista karamellia. Midnight dark on yhtäkuin tumma(hko) kuorrutus patukkaan maitosuklaan sijaan. Tuoksu on tumma, mutta jotenkin epämiellyttävällä tavalla, halpa jenkkisuklaa tulee mieleen. Pehmoinen rakenne on patukan parasta antia, sillä täytteiden mieto maku jää aika lailla tumman suklaakuorrutteen varjoon. Toisaalta tumma kuorrute vähentää patukan makeutta, mutta silti eivät kuorrute ja täyte vaan sovi yhteen.

Antti M 18.09.2008
Mukava tumman suklaan tuoksahdus mutta tässä Suomi-versioita isommassa Milky Wayssa sisus tuntuu todella makealta. Karamelli ja vanilja-nougat ovat pehmeätä hötöä ja kovin samanoloista kuin Mars Dark -patukassa mutta vanilja tuo pienen ja ratkaisevan eron kuitenkin. Kyllä 50-grammaisen patukan syö mutta ei jää kaipaamaan lisää todellakaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani