Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars dark
Tuotteen Mars dark valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 22.02.2010
Patukka tuoksuu vahvasti tummalta suklaalta. Sisällä vaaleaa nougattia ja toffeeta. Kapeampi patukka kuin normi Mars. Hyvin toffeinen ja imelä. En erota suklaan makua kaikesta muusta. Kyllä tätä syö mutta mielestäni ei oikein voi suklaaksi kutsua.

Antti M 17.09.2008
Tuttu Mars-patukka mutta tummemmalla suklaalla - toimii! Ei ole alkuperäisen voittanutta mutta tämä on hyvä patukka ilman muuta, suklaan laadukkuudenkin puolesta. Sisus lienee samaa karamellimassaa. Tämä on kanukkiversio mutta on tätä muistaakseni Suomessakin joskus myyty. Ostaisin kyllä useamminkin, jos saatavilla olisi mutta tumma suklaa tekee tästä 'nautiskelutuotteen', kun taas perus-Mars on mättökamaa eli useampikin menee kerralla vaikka kahvin kera - tumma versio taas ei.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani