Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars 3 musketeers mint fun size
Tuotteen Mars 3 musketeers mint fun size valmistusmaa on Kanada. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 20.10.2008
Olen jo unohtanut miltä “originaali” musketööri maistui, joten liikkeelle lähdetään ihan puhtaalta pöydältä. Tummaa suklaata ja minttua lukee kääreessä, kaikkea ne amerikkalaiset keksiikin (lue voimakas sarkasmi rivien välistä). Suklaan tuoksu on vastenmielinen, eikä houkuttele haukkaamaan. Haukkaan kuitenkin ja sisusta paljastuu vaaleaksi vaahdoksi. Mintun maku peittää alleen suklaan (hyvä hyvä) maun, mutta valitettavasti myös vaahdon. Tämäkin maistuu siis ainoastaan mintulta. Ihan jees tuote, näitä saattaisi jopa tulla popsittua useampikin (kunhan ei ala nuuhkimaan suklaakuorta), mutta ei kuitenkaan keskivertotavaraa kummempaa.

Antti M 03.10.2008
Kahdeksan minipatukan pakkaus (115g), jossa 'tummalla' suklaalla ohuesti päällystettyjä minttumömmöä. Sisus on hötöä ja ilmavaa ja suoraan sanoen kovin heikkoa maultaan; ei sillä, että suklaapäällinen olisi erityisen houkuttelevaa sekään. Kyllä näitä muutaman saa syötyä kivutta, joten pari pinnaa heruu helpostikin mutta kolmannesta täytyy neuvotella joku toinen päivä...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani