Laatusuklaa

MARS Suklaalevyraadissa

Mars m&m's premiums mint chocolate
Tuotteen Mars m&m's premiums mint chocolate valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Mars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 18.10.2008
Minttu tuoksuu jo kvarttimailin päähän. Ulkomuodosta tulee mieleen lähinnä vihreät viiriäisen munat... Mitä ihmettä, näissähän tämä kuori onkin melko pehmeää tavaraa, tai siis ihan pehmeää, ei kovaa sokerikuorta lainkaan. Minttu on minttu ja se tässäkin peittää alleen lähes kokonaan kaikki muut maut. Suuntuntuma on kuitenkin ihan kiva. Meinasin arvata että sisustan suklaa on maitosuklaata, mutta se näyttääkin koostuvan tummasta ja valkosuklaasta erikseen. Kenties parhaita ämmämmiä koskaan ja tämäkin vain siksi, että näistä puuttuu se tuotteelle ominainen sokerikuori kokonaan. Vai oliko kuori vain pehmennyt kuljetuksessa...?

Antti M 07.10.2008
Myrkynvihreitä E-väripalleroita mintuntuoksuisena tällä kertaa. Pahvipakkaus on yli-iso ja hankalan muotoinen tasku, josta löytyy 170 gramman pussi. Koostumus on kuitenkin mainio kerrassaan eli hieman sitkaampaa valkosuklaata sisin kerros, sen päällä hieman tummaa suklaata sekä päällä tuttu sokerikerros. Jos valkosuklaan tilalle olisi laittanut raikasta minttua, niin tämä olisi saattanut olla suorastaan hittituote meidän huushollissa. Pinnat myös siitä, ettei ylimakeuteen ole sorruttu. Nytkin tuote on erittäin addiktoiva mutta sellaista säväystä ei irtoa, että uudelleen tulisi ostettua. Jos näitä siis edes saisi Suomesta...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani